FÅR GJENNOMGÅ:  Son Heung-min har herjet i Premier League denne sesongen, men likevel får han gjennomgå av landslagssjefen. Foto: NTB Scanpix
FÅR GJENNOMGÅ:  Son Heung-min har herjet i Premier League denne sesongen, men likevel får han gjennomgå av landslagssjefen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Son Heung-min

- Oppførselen hans utenfor banen kan være problematisk

Sør-Koreas landslagssjef i fotball, Uli Stielike, kaller holdningene til Tottenham-spiller Son Heung-min «problematiske».

Son har scoret fire mål på Tottenhams to siste kamper og er en av de fremste formspillerne i Premier League. Britiske medier har hyllet 24-åringen de siste ukene.

Landslagssjef Stielike heller imidlertid en solid porsjon kaldt vann i blodet på sørkoreaneren.

– Som mange allerede har sett fra tribunen og gjennom TV-skjermen, tror jeg oppførselen hans utenfor banen kan være problematisk, sa han mandag.

Stielike fant likevel plass til Tottenham-profilen da han presenterte 23-mannstroppen til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Qatar og Iran.

Samtidig antydet Stielike at Son og andre spillere kan miste landslagsplassen i framtida dersom ikke holdningene bedres.

– Dersom han ikke skjerper seg og endrer holdning, må jeg som landslagssjef tenke på resten av laget, sier tyskeren.

– Samtlige spillere må være forsiktige, fortsatte Stielike i intervjuet med nyhetsbyrået Yonhap.

Under en VM-kvalifiseringskamp i Kina i forrige måned ble Son tatt av banen rett før slutt. Tottenham-stjernen svarte med å sparke til en vannflaske i frustrasjon da han forlot banen. Landslagssjefen forsøkte å snakke med stjernespilleren, men Son snudde på hælen og sparket i gresset.

I juni måtte Son unnskylde seg etter å ha kastet en håndkle mot benken etter å ha blitt byttet ut i en landskamp mot Spania.

(NTB)