Son Heung-min

- Oppførselen hans utenfor banen kan være problematisk

Sør-Koreas landslagssjef i fotball, Uli Stielike, kaller holdningene til Tottenham-spiller Son Heung-min «problematiske».

FÅR GJENNOMGÅ:  Son Heung-min har herjet i Premier League denne sesongen, men likevel får han gjennomgå av landslagssjefen. Foto: NTB Scanpix
FÅR GJENNOMGÅ:  Son Heung-min har herjet i Premier League denne sesongen, men likevel får han gjennomgå av landslagssjefen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Son har scoret fire mål på Tottenhams to siste kamper og er en av de fremste formspillerne i Premier League. Britiske medier har hyllet 24-åringen de siste ukene.

Landslagssjef Stielike heller imidlertid en solid porsjon kaldt vann i blodet på sørkoreaneren.

– Som mange allerede har sett fra tribunen og gjennom TV-skjermen, tror jeg oppførselen hans utenfor banen kan være problematisk, sa han mandag.

Stielike fant likevel plass til Tottenham-profilen da han presenterte 23-mannstroppen til de kommende VM-kvalifiseringskampene mot Qatar og Iran.

Samtidig antydet Stielike at Son og andre spillere kan miste landslagsplassen i framtida dersom ikke holdningene bedres.

– Dersom han ikke skjerper seg og endrer holdning, må jeg som landslagssjef tenke på resten av laget, sier tyskeren.

– Samtlige spillere må være forsiktige, fortsatte Stielike i intervjuet med nyhetsbyrået Yonhap.

Under en VM-kvalifiseringskamp i Kina i forrige måned ble Son tatt av banen rett før slutt. Tottenham-stjernen svarte med å sparke til en vannflaske i frustrasjon da han forlot banen. Landslagssjefen forsøkte å snakke med stjernespilleren, men Son snudde på hælen og sparket i gresset.

I juni måtte Son unnskylde seg etter å ha kastet en håndkle mot benken etter å ha blitt byttet ut i en landskamp mot Spania.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer