- Oppførselen min ikke sånt man vil se på en fotballbane

Drogba forbereder seg på straff.

SINT SPISS: Didier Drogba venter på det som kan bli en streng straff fra Uefa for tiraden mot dommer Tom Henning Øvrebø etter semifinalen mellom Chelsea og Barcelona.  Foto: Jon Super, AP/Scanpix
SINT SPISS: Didier Drogba venter på det som kan bli en streng straff fra Uefa for tiraden mot dommer Tom Henning Øvrebø etter semifinalen mellom Chelsea og Barcelona. Foto: Jon Super, AP/Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet.no): Didier Drogba sier han er klar for å ta den straffen han fortjener etter at han skjelte ut Tom Henning Øvrebø.

Chelsea-spissen var i likhet med flere lagkamerater frustrert over at Øvrebø ikke ga dem minst ett straffespark da de ble slått ut av Champions League i semifinalen mot Barcelona.Drogba var den som i sterkest grad mistet besinnelsen etter kampslutt. Nå venter han på straffen fra Uefa, og skjønner at den kan bli streng.

- Det er ikke enkelt, men uansett hva jeg gjorde og uansett hvilken beslutning de fatter, vil jeg akseptere det. For oppførselen min var ikke noe verken Uefa eller noen andre ønsker å se på en fotballbane, sier Drogba til Sky Sports.

- Kommer sterkere tilbake

Nå vil han få straffen, sone den og bli ferdig med saken.

- Jeg vil sone utestengelsen, og etter det vil jeg komme sterkere tilbake, lover han.

Drogba beklaget allerede dagen etter kamp språkbruken sin foran TV-kameraene. Chelsea beklaget i alle fall i en pressemelding i Drogbas navn. «Are you watching this? It's a disgrace! It's a fucking disgrace!» sa ivorianeren inn i kameraene til Sky Sports rett etter kampen. Etter å ha sett TV-bildene innså han at han kanskje overreagerte noe i nederlagets time.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer