Eliteserien

Oppgitt Deila: - Kanskje det er noe personlig dere ikke vet om

Liker ikke fokus på pressenekten til midtstopper Felipe Carvalho.

SEIER: Ronny Deila og Vålerenga er inne i en god trend. Onsdag kveld slo laget Stabæk 1-0. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SEIER: Ronny Deila og Vålerenga er inne i en god trend. Onsdag kveld slo laget Stabæk 1-0. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert
  • Vålerenga - Stabæk 1-0 (1-0)

INTILITY ARENA (Dagbladet): Vålerenga har ikke tapt siden 7. april og ligger på 5. plass i Eliteserien. Nå ønsker Ronny Deila mer positivitet rundt klubben. Vålerenga-bossen fyrte seg tydelig opp da han fikk spørsmål om midtstopper Felipe Carvalho (24) etter 1-0-seieren over Stabæk onsdag kveld.

Spilleren fra Uruguay har vært god for Vålerenga. Samtidig har han fått pressenekt til etter kampen mot Lillestrøm 26. mai. Da Dagbladet spurte Deila om Carvalho ikke har behov for å snakke snart, ble han tydelig engasjert:

- Han skal konsentrere seg om å spille fotball. Dere journalister må skjønne at det er totalen av belastning som gjelder. Dere har aldri vært i den situasjonen. Dere vet ingenting om hva dere prater om med tanke på den situasjonen.

Deila fortsetter:

- Jeg vet hva det dreier seg om. Når du spiller så mange kamper, er det en mental og fysisk belastning. Den fysiske belastningen kan du stoppe ved å legge deg på sofaen. Når du er ute i media, så blir det motsvar. Du sier kanskje feil ting, og må tenke over ting. Så mister du fokus på det du skal. Det er dette vi prøver å hjelpe ham med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer