DÅRLIG FART: Forholdene på Bislett lå ikke tilrette for rask hekkeløping da Isabelle Pedersen (t.h.) og Alina Talay var i aksjon i kveld. Bergensjenta var 23/100 bak persen sin. Foto: Vidar Ruud / NTB Scanpix
DÅRLIG FART: Forholdene på Bislett lå ikke tilrette for rask hekkeløping da Isabelle Pedersen (t.h.) og Alina Talay var i aksjon i kveld. Bergensjenta var 23/100 bak persen sin. Foto: Vidar Ruud / NTB ScanpixVis mer

Oppgitt etter løpet: - Hva skjedde i dag? Så dårlige er vi ikke

Isabelle Pedersen.

BISLETT STADION (Dagbladet): Isabelle Pedersen hadde ingen stor dag på Bislett i kveld, og var et godt stykke på sin egen personlige rekord på 100 meter hekk.

Bergensjenta løp inn til 13,27. Persen er 13,04.

Det holdt til en 7. plass i et sterkt felt. Amerikanske Jasmin Stowers vant på 12,84, foran landskvinnen Brianna Rollins, som ble klokket inn til samme tid.

- Vanvittig tungt Det som var ganske åpenbart var at flere i feltet løp saktere enn det som var forventet på Bislett i kveld. Isabelle Pedersen mener motvinden på 1,4 m/s ikke forklarer alt.

- Jeg følte meg veldig fin i formen i dag, men så ble det vanvittig tungt å løpe her. Jeg synes det er merkelig. Jeg har aldri følt før at det er tungt å løpe på Bislett med en sånn motvind som i dag, sier hun til den norske presseflokken.

- 1,4 er det papirene viser, men det er ikke det det føles ut som. De andre jentene løp også saktere enn det man kunne forvente. Hva skjedde i dag? Så dårlige er vi ikke, legger hun til.

VM er målet Hordalendingen har som mål å kvalifisere seg til VM i Beijing denne sesongen. For å klare det må hun ta VM-kravet på 13 blank innen 10. august.

- Akkurat det tar jeg veldig med ro. Detaljene må på plass først, sier hun.