STORMET BANEN: En ung gutt ville ta bilde sammen med Roger Federer midt under kampen. Det ble ikke så godt mottatt. Foto: Jason Cairnduff / NTB Scanpix
STORMET BANEN: En ung gutt ville ta bilde sammen med Roger Federer midt under kampen. Det ble ikke så godt mottatt. Foto: Jason Cairnduff / NTB ScanpixVis mer

Oppgitt Federer slakter arrangøren etter at gutt stormet banen

- Noe må skje.

(Dagbladet): Roger Federer hadde en ubehagelig episode da han spilte French Open i Paris i går.

Det var i andre runde i kampen mot Alejandro Falla at en fan kom løpende inn på banen for å ta en selfie med tennisesset. Samtidig som Federer spaserte av banen forsøkte den unge gutten å knipse bildet, men han kom aldri så langt fordi vaktene omsider var på pletten.

Roger Federer smilte tappert av opptrinnet, samtidig som han slo oppgitt ut med den ene armen mot vaktene.

Det var en oppgitt Federer som snakket til pressen etter kampen.

- Jeg er ikke glad for det. Det skjedde i går på treningen også. Det er bare en gutt, men så kom det tre unger til. Og så skjedde det i dag under kamp når du tror at ingen kan komme nær deg, og så skjer det ingenting, sier en oppgitt Federer, ifølge Yahoo Sports.

- Noe må skje Turneringsansvarlig Gilbert Ysern mener det ikke er grunn til å forandre på sikkerhetsrutinene. Roger Federer er ikke helt enig.

- Noe må skje raskt. Normalt kan jeg snakke på vegne av meg selv, men i denne situasjonen tror jeg at jeg kan snakke på vegne av alle spillerne, at der (på banen) gjør du jobben din, der må du føle deg trygg, sier Federer.

Det er ikke første gang Roger Federer opplever fans på nært hold. I 2009 skjedde noe liknende da han spilte mot svenske Robin Söderling.

Stikk Sykkelsporten er kjent for å oppleve nærkontakt med tilskuere, og sykkelstjerne Chris Froome så sitt snitt til å sende et stikk i retning Roger Federer på Twitter.

- Bli tøffere, skriver han under et bilde av seg selv syklende gjennom en ellevill folkemasse som nærmest står i veibanen (se bildet i høyremargen).

GIKK VIDERE: Roger Federer. Foto: Xinhua/Sipa/NTB Scanpix
GIKK VIDERE: Roger Federer. Foto: Xinhua/Sipa/NTB Scanpix Vis mer