Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oppgitt Henriksen, tom Eggen

Mange RBK-skuffelser på én kveld.

GELSENKIRCHEN (Dagbladet.no): To strake nederlag, mot Schalke i går og Chelsea sist, forkludret Rosenborgs planer om cupspill i Champions League i februar og mars.

Vikartrener Trond Henriksen er mest oppgitt over hvor fort det gikk skeis i Tyskland i går.

- Vi dummer oss ut i enkelte situasjoner, vi gir bort for lette mål, sier Henriksen.

- All ære til gutta

Innsatsen klager han ikke på der han står og tørker opp blod fra et barberkutt seint på kvelden under Schalke-stadion.

- All ære til gutta, de sto på. Det er bare så synd at vi faller på lettvinte mål.

Knut Torbjørn Eggen er sportsdirektør og Henriksens nærmeste sjef, i hvert fall fram til det avgjøres hvem som skal styre treningsfeltet utenfor Brakka framover.

Han fikk først beskjed om at Trond Sollied takket nei til jobben, før laget gikk ut på banen og ødela for seg selv i jakten på det fattige poenget.

FORTSETTER? Trond Henriksen (t.h.), som her gir beskjeder til Per Ciljan Skjelbred under gårsdagens kamp mot Schalke 04, fortsetter i trenerjobben på ubestemt tid etter at Trond Sollied sa nei til å overta Rosenborg. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX
FORTSETTER? Trond Henriksen (t.h.), som her gir beskjeder til Per Ciljan Skjelbred under gårsdagens kamp mot Schalke 04, fortsetter i trenerjobben på ubestemt tid etter at Trond Sollied sa nei til å overta Rosenborg. Foto: THOMAS RASMUS SKAUG/SCANPIX Vis mer

Starter jakten på spillere

- Nå er vi helt tomme, og må sette oss ned å se på trenersituasjonen, og hvordan vi skal få inn spillere, sier Eggen.

Han er ikke snakkesalig når det gjelder førstevalget Sollieds avslag. Og innser at ryktene vil fortsette å gå når det gjelder RBKs trenere - og spillere ut og inn framover.

- Det er det bare å spekulere i det, sier Eggen.

- Men vi har nå sagt det som skal sies om trenerprosessen.

Oppgitt Henriksen, tom Eggen
TOM OG OPPGITT: Trener Trond Henriksen og sportsdirektør Knut Torbjørn Eggen får mye å tenke på framover, etter at Rosenborg i går mistet muligheten til videre Champions League-spill. Samtidig må de også få på plass en ny trener og flere nye spillere.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media