Oppgitt Lindsey Vonn skuffet i comebacket

Slo ut med armene.

LYKKES IKKE: Lindsey Vonn havnet langt nede på resultatlista i comebacket i utforbakken. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntosh
LYKKES IKKE: Lindsey Vonn havnet langt nede på resultatlista i comebacket i utforbakken. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntosh Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Stjernealpinisten Lindsey Vonn slo oppgitt opp med armene og klarte ikke å levere i comebacket i utforrennet i Lake Louise i Canada.

Også Lotte Smiseth Sejersted skuffet litt.

Favoritten Tina Maze vant med tida 1:50.98. Det var 0,85 foran Lindsey Vonn som ble nummer åtte. Sejersted ble nummer 18.

Sejersted var etterskudd fra første mellomtid og var i mål langt bak den daværende lederen Laurenne Ross fra USA. Til slutt endte det norske håpet hele 1,53 bak vinneren Maze.

Håpet på pallen Det var på forhånd knyttet stor spenning til kvinnenes utforrenn.

Lotte Smiseth Sejersted har vist storform på trening og ekspertene håpet på en pallplass.

Og:

Superstjerna Lindsey Vonn gjorde comeback etter skade.

Men de norske kvinnene klarte ikke å følge opp Kjetil Jansruds utfortriumf i Beaver Creek. Ragnhild Mowinckel klarte heller ikke hevde seg og endte langt nede på resultatlista.

Vonns lykkebakke I canadiske Lake Louise har Vonn sikret seg 14 av de totalt 53 verdenscupseirene hun har på rekordlisten sin.

Amerikaneren har klart seg ganske bra i de treningsomgangene hun har kjørt, selv om hun har vært et stykke bak Tina Maze og Lotte Smiseth Sejersted som har vært de klart beste så langt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer