Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oppgitt Lindsey Vonn skuffet i comebacket

Slo ut med armene.

LYKKES IKKE: Lindsey Vonn havnet langt nede på resultatlista i comebacket i utforbakken. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntosh
LYKKES IKKE: Lindsey Vonn havnet langt nede på resultatlista i comebacket i utforbakken. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jeff McIntosh Vis mer

(Dagbladet): Stjernealpinisten Lindsey Vonn slo oppgitt opp med armene og klarte ikke å levere i comebacket i utforrennet i Lake Louise i Canada.

Også Lotte Smiseth Sejersted skuffet litt.

Favoritten Tina Maze vant med tida 1:50.98. Det var 0,85 foran Lindsey Vonn som ble nummer åtte. Sejersted ble nummer 18.

Sejersted var etterskudd fra første mellomtid og var i mål langt bak den daværende lederen Laurenne Ross fra USA. Til slutt endte det norske håpet hele 1,53 bak vinneren Maze.

Håpet på pallen Det var på forhånd knyttet stor spenning til kvinnenes utforrenn.

Lotte Smiseth Sejersted har vist storform på trening og ekspertene håpet på en pallplass.

Og:

Superstjerna Lindsey Vonn gjorde comeback etter skade.

Men de norske kvinnene klarte ikke å følge opp Kjetil Jansruds utfortriumf i Beaver Creek. Ragnhild Mowinckel klarte heller ikke hevde seg og endte langt nede på resultatlista.

Vonns lykkebakke I canadiske Lake Louise har Vonn sikret seg 14 av de totalt 53 verdenscupseirene hun har på rekordlisten sin.

Amerikaneren har klart seg ganske bra i de treningsomgangene hun har kjørt, selv om hun har vært et stykke bak Tina Maze og Lotte Smiseth Sejersted som har vært de klart beste så langt.

Men i selve rennet i kveld skuffet Vonn.

- Jeg kjenner meg stabil og selvsikker og sikter mot en plass på seierspallen. Jeg får ha det som mål for det første rennet, og så får jeg satse på å forbedre meg etter hvert, sa Vonn før det store comebacket.

NUMMER 18: Lotte Smiseth Sejersted. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Frank Gunn
NUMMER 18: Lotte Smiseth Sejersted. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Frank Gunn Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling