Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oppgitt Mourinho raser. Nå er United-legende lei:
- Hvorfor må vi høre på den dritten der?

Manchester United-manageren klager på tøft kampprogram. 

NY TIRADE: Manchester United-manager José Mourinho mener at det ikke blir tatt hensyn til Manchester United når kampene settes opp. Foto: NTB Scanpix
NY TIRADE: Manchester United-manager José Mourinho mener at det ikke blir tatt hensyn til Manchester United når kampene settes opp. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(FourFourTwo): At José Mourinho kritiserer noen offentlig er et sikkert tegn på at det begynner å nærme seg vår. Det er godt kjent at manageren gjør alt han kan for å rette oppmerksomheten mot seg selv, for å avlaste presset på egne spillere.

Etter avansementet i Europa League i går, klaget portugiseren på at de røde har et veldig tøft kampprogram.

- Vi var redde for ekstraomganger. Det var en vanskelig kamp. Vi har mange fiender. Normalt ville fienden vært Rostov, men vi har mange fiender. Det er vanskelig å spille på mandag med ti mann, det er vanskelig å spille nå, det er vanskelig å spille klokka 12 på søndag. Vi har mange fiender, sier Mourinho.

Frykter tap

Manchester United møter Middlesbrough borte 13.00 norsk tid førstkommende søndag. Der frykter manageren at det blir tap på grunn av det tette programmet.

- Det er noen utrolige gutter. Vi vil sannsynligvis tape kampen på søndag. Utmattelse koster, sier Mourinho ifølge The Independent.

De røde har spilt fire kamper på ti dager når kampen mot Boro er ferdigspilt. Og dersom klubben går hele veien i Europa League, blir det 17 kamper på Mourinhos mannskap fra 19. mars til sesongavslutningen 24. mai.

I går måtte Paul Pogba forlate banen med en lårskade som holder ham ute i tre uker. Daley Blind forlot også banen med en hodeskade. En som også manglet energi var Marcos Rojo, som fikk servert en banan underveis i gårsdagens kamp.

- Søppel

En som reagerer på Mourinhos «fiender»-uttalelser er tidligere United-spiller Roy Keane.

- Jeg har aldri hørt så mye søppel i hele mitt liv. Hvorfor må vi høre på den dritten der? sier Keane etter å ha sett Mourinho-intervjuet, skriver Daily Mail.

- Det er bare tull det han snakker om. Han er manager i Manchester United, en av de største klubbene på planeten. Troppen han har, spillerne... og så klager han på kampprogram og utmattelse, sier Keane videre.

File photo dated 08-11-2016 of Republic of Ireland assistant manager Roy Keane.
File photo dated 08-11-2016 of Republic of Ireland assistant manager Roy Keane. Vis mer

Keane peker på at Manchester United har vært heldige med flere cuptrekninger denne sesongen, og blant annet har fått hjemmefordel ved flere anledninger.

- Kanskje klubben er for stor for ham, sier Keane, som mener at Manchester Uniteds reservelag hadde vunnet gårsdagens kamp mot Rostov.

Europa League-trekningen er forøvrig i dag. Manchester United er i kvartfinalen etter at de slo ur Rostov med 2-1 sammenlagt.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media