Oppgitt over Tottenhams Mido-nei

Pearce trodde avtalen var i boks

(Dagbladet.no:) Manchester City-manager Stuart Pearce trodde at han hadde sikret seg Tottenham-spissen Mido. Klokka tikket mot midnatt, men han var sikker på å få bekreftelsen fra London.

- Vi satt og ventet på den endelige beskjeden, sier Pearce til nyhetsbyrået PA.

- Arbeidstillatelsen var i orden og legen vår hadde reist ned for å foreta en medisinsk undersøkelse. Det sier alt om hvor langt på vei vi var. Vi trodde avtalen var i boks.

• Her er alle Premier League-overgangene

Skuffede supportere

Samtidig som Pearce ventet i Manchester, spilte Tottenham ligacupsemifinale mot erkerival Arsenal. Det endte med tap, men Mido scoret. Kanskje det var det som fikk manager Martin Jol til å ombestemme seg.

- Vi har hørt at det var Jols avgjørelse. Han er manager i klubben - og det er jo det han er betalt for å gjøre, sier Pearce.

Mange City-fans er skuffet over det som har skjedd i overgangsvinduet. Klubben hentet inn Djamel Abdoun (Ajaccio, på lån) og Michael Ball (PSV), men de hadde håpet på mer.

INGEN OVERGANG: Mido ble ikke Manchester City-spiller i går kveld. Foto: AP
INGEN OVERGANG: Mido ble ikke Manchester City-spiller i går kveld. Foto: AP Vis mer

- Jeg er sikker på at de er skuffet. Jeg vet at jeg er det, sier Pearce.

- Vi satt på kontoret til klokka ett om natta, og hadde håpet på å få inn minst en spiller eller to til.

Ny U21-manager

I dag ble det også klart at det engelske fotballforbundet (FA) har ansatt Pearce som U21-manager på deltid. Han vil ha ansvaret for treningskampen mot Spania neste uke og EM til sommeren.

Men han vil ikke binde seg lenger enn dette.

- Manchester City er min førsteprioritet, sier han til BBC.

- Klubben har gitt meg denne muligeten til å få enda mer rutine, men etter sommeren er det slutt. Da er det bare City som gjelder igjen.

SKUFFET: Stuart Pearce hadde håpet på et Mido-kjøp.