<strong>TØR IKKE SPÅ MER JUBEL:</strong> Alexander Tettey og Norwich har vunnet begge seriekampene mot Play off-motstander Ipswich og Jonathan Parr, men Tettey mener oppgjøret nå er helt åpent.Foto: Action Images / David Field / NTB Scanpix
TØR IKKE SPÅ MER JUBEL: Alexander Tettey og Norwich har vunnet begge seriekampene mot Play off-motstander Ipswich og Jonathan Parr, men Tettey mener oppgjøret nå er helt åpent.Foto: Action Images / David Field / NTB Scanpix Vis mer

Oppgjøret som har alt

Playoff-kampen alle ønsket seg, men ingen ville ha.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Klassiske hatoppgjør i fotball er det mange av rundt omkring i verden. Et av de mindre profilerte, men ikke mindre følelsesladde, er «The Old Farm» mellom Norwich og Ipswich.

Slaget om East-Anglia har pågått på fotballbanen siden 1902, men fortsatt er det sånn at sesongen er delvis ødelagt om det blir tap for nabobyen. Nå skal de to bitre rivalene møtes i play off-semifinalen og spille om opprykk til Premier League.

Du kan nå betale med

PRØV PLUSS FOR 1 KRONE

Pluss gir deg tilgang til daglige premiumartikler, eAvisa, Magasinet og mye mer.PRØV PLUSS

1 UKE

1 kr

(Fornyes til 55,-/uke)

1 MÅNED

99 kr

(Fornyes til 99,-/måned)

LES LENGRE - BETAL MINDRE

1 ÅR

795 kr

(Fornyes til 795,-/år)

  • Alle abonnement fornyes til ordinær pris etter tilbudsperioden . Du kan si opp når som helst, men senest 48 timer før perioden utløper.

visa card Betal trygt med Visa eller Mastercard.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer