Opphisset Hareide med tre minutter lang tirade til svensk presse: - Hva gjør dere?

Nesten 2004-nivå.

(Dagbladet): Det var nesten som å være tilbake i 2004 da Åge Hareide møtte pressen før Malmös viktige Champions League-kvalik i kveld.

Den gangen var det norske journalister som fikk føle Hareides lidenskap, denne gangen var det svenskenes tur.

På spørsmål om hvordan nordmannen vurderer Malmös sjanser i returkampen mot Salzburg i prosent, svarte Hareide med en nær tre minutter lang tirade, skriver Expressen.

- Det er 50/50 når vi går inn i matchen. Vi må ha en bra dag, og det tror jeg vi får til, startet Malmö-sjefen forsiktig, men så fulgte en langt mer opphisset utfordring til journalistene, som han mener også har et ansvar for lagets oppladning.

- Spørsmålet er, hva gjør dere, hva tenker dere? Har dere håp? Vi har håp? Spørsmålet er om dere har håp. Dere kan selge det budskapet, sa Hareide blant annet høylydt, før han avsluttet det hele med et bredt smil til sidemann Karí Árnason.

Tonen var ikke ulik den før Norges bortemøte med Italia i VM-kvalik for elleve år siden, da Åge Hareide mente norske medier avslørte for mye før åpningskampen.

- Enten er dere på lag med oss, eller så er dere på lag med italienerne, sa en småirritert Hareide blant annet, og stengte deler av treningen.

Malmö tapte 0-2 i Salzburg, og trenger en sterk prestasjon for å ta seg videre i Champions League-kvaliken i kveld.