OPPLEST OG VEDTATT: Dagbladet har tatt en ringerunde til kapteinene i Tippeligaen og bedt dem om å spå hvor laget deres havner på tabellen til slutt. Espen Nystuen er redd Sandefjord havner på sisteplass der de befinner seg nå.Foto: Terje Bendiksby / Scanpix
OPPLEST OG VEDTATT: Dagbladet har tatt en ringerunde til kapteinene i Tippeligaen og bedt dem om å spå hvor laget deres havner på tabellen til slutt. Espen Nystuen er redd Sandefjord havner på sisteplass der de befinner seg nå.Foto: Terje Bendiksby / ScanpixVis mer

- Opplest og vedtatt av vi havner på sisteplass

Dette er tippeligakapteinens spådommer for egen klubb.

|||Tippeligaen direkte i fotballstudio fra klokka 18.00.

(Dagbladet): To lag har for lengst utkrystallisert seg på toppen av tippeligatabellen, og bare Rosenborg og Vålerenga kan sies å ha reelle ambisjoner om gull.

Men lengre ned på tabellen foregår en beinhard kamp om posisjoner. Med sju kamper igjen å spille (Viking og Vålerenga tjuvstartet den 24. serierunden i Stavanger i går) kan det fortsatt skje store endringer.

Dagbladet tok derfor en ringerunde til kapteinene i klubbene før helgens serierunde hvor vi ba dem om å spå hvor eget lag havner når status gjøres opp etter 30 serierunder 7. november, og her er svarene de ga.

Sigurd Rushfeldt, Tromsø (3. plass etter 23 kamper):
-  Vi satser alt på å sikre bronsen og e-cup-plass. Vi har både RBK og Vålerenga igjen borte. Det er vanskelige kamper. Men vi satser på å avgjøre før de kampene. Sølvet blir vanskelig. Det er et stykke opp.

Alexander Aas, Godset (4. plass etter 23 kamper):
-  Vi har bare fire poeng opp. Det ville vært veldig gøy å få medalje. Men vi må først og fremst tenke på utvikling.

Per Morten Kristiansen, FK Haugesund (5. plass etter 23 kamper):
-  Vi har hatt en sesong over all forventning. Vi kommer ikke til å rykke ned. Noen supportere drømmer nok om medaljer. Men vi tenker ikke på det. Vi senker skuldrene og har det gøy.

Erik Nevland, Viking (6. plass etter 24 kamper):
- Vi satser på å havne så høyt som mulig. Vi har spilt godt de siste tre-fire kampene. Fortsetter vi med det, så kommer vi til å ta en del poeng.

Johan Arneng, Aalesund (7. plass etter 23 kamper):
- Rundt oss på tabellen er det veldig jevnt. Vi satser på å ta såpass mange poeng at vi ikke faller noen plass på tabellen.

Morten Fevang, Odd (8. plass etter 23 kamper):
-  Vi har en fair sjanse på fjerdeplassen. Vi har lsyt på den, men det er det også mange andre lag som har. Vi er fornøyd med topp seks. Nå fokuserer vi på Stabæk, men vi blir minnet om semifinalen (onsdag mot Godset) hele tida. Det er mange som er sugne på en cupfinale.

Ole Martin Årst, Start (9. plass etter 23 kamper):
-  Jeg har tro på at vi kan plukke poeng. Vi har hatt dårlig uttelling i mange jevne kamper. Topp 6 bør være realistisk.

Frode Kippe, Lillestrøm (10. plass etter 23 kamper):
Ikke svart.

Pontus Farnerud, Stabæk (11. plass etter 23 kamper):
- Vi ligger på 11. plass i dag, men skal opp noen hakk. Jeg håper vi kommer blant de seks beste.

Håkon Opdal, Brann (12. plass etter 23 kamper):
- Vanskelig å tippe plass. Men jeg tror vi kommer til å gjøre en god innspurt, og klatre oppover på tabellen.

Daniel Berg Hestad, Molde (13. plass etter 23 kamper):
Ikke svart.

Frode Lafton, Hønefoss (14. plass etter 23 kamper):
- Målet er å komme på 13. plass og beholde plassen i Tippeligaen. Men jeg innrømmer at sjansen for at vi havner på kvalik også er realtivt stor.

Thomas Myhre, Kongsvinger (15. plass etter 23 kamper):
- Jeg er optimistisk på vegne av klubben, og tror vi får fullføre sesongen, og ender på kvalikplass.

Espen Nystuen, Sandefjord (16. plass etter 23 kamper):
- Vi ligger på sisteplass i dag. Det er vel nærmest opplest og vedtatt at vi havner der.