Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Opplevde alle amatørers drøm

Ble filmet mens han rundspilte NBA-proff på løkka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Det finnes noen tusen amatører rundtom i verden som har tenkt tanken på at det kunne vært gøy å prøve seg mot de aller beste. 28 år gamle Stuart Tanner fra London lot heller ikke sjansen gå fra seg da han plutselig sto ansikt til ansikt med New Jersey Nets-proffen Devin Harris.

Harris var i London som en del av National Basket Associations sjarmoffensiv mot resten av verden. Nets skulle spille treningskamp mot Miami Heat i London forrige søndag, og Harris tok seg tid til å være med på en åpen treningsdag i Stockwell.

Der var også Stuart Tanner, som la opp som basketspiller i 2003 da han ikke fikk plass på laget til litt mer ukjente Milton Keynes Lions, skriver engelske The Guardian.

Etter å ha prøvd seg på et kast hver mot kurven spør Tanner NBA-proff Harris om de ikke skal prøve seg på en liten en-mot-en.

Og så blir drømmen virkelig. Etter først å ha hindret Harris i å score på første setter Tanner ballen i kurven to ganger etter hverandre, den andre gangen etter en frekk tunnell.

Det beste av alt for Tanner må være at broren hans filmet hele matchen og la den ut på Youtube. Der har nærmere 3,4 millioner mennesker i skrivende stund sett klippet, og koser seg over at amatøren viste proffen noen triks.

Om det var noen trøst for Harris, vant Nets kampen mot Heat 94-92.

image: Opplevde alle amatørers drøm
HER STARTER DET: Se hvor glad Stuart Tanner blir når han slår NBA-proff Harris en-mot-en på løkka i videoen under.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!