- Oppmuntret av Pires og Fabregas til å skrive under

Santi Cazorla er klar for Arsenal.

OPPMUNTRET AV PIRES OG FABREGAS: Santi Cazorla søkte råd hos både Robert Pires og Cesc Fabregas før han skrev under for Arsenal. Foto: ALEXANDER KLEIN / AFP PHOTO / NTB Scanpix
OPPMUNTRET AV PIRES OG FABREGAS: Santi Cazorla søkte råd hos både Robert Pires og Cesc Fabregas før han skrev under for Arsenal. Foto: ALEXANDER KLEIN / AFP PHOTO / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Den spanske landslagspilleren Santi Cazorla (27) ble tirsdag klar for Arsenal.

Det bekreftet London-klubben på eget nettsted. Cazorla forlater dermed spanske Málaga etter én sesong. Han skal angivelig koste Arsenal rundt 140 millioner kroner.

- Jeg er henrykt over å komme til Arsenal. Dette er en klubb med mange gode spillere, et fantastisk stadion og en stor supporterskare. Jeg gleder meg stort til å spille for et av Europas beste lag og vil gjøre alt for å hjelpe Arsenal med å kjempe om titler, sa Cazorla.

- Jeg har snakket med Robert Pires, for vi spilte sammen i Villarreal. Han kjente selvfølgelig til ryktene om at jeg var på vei hit, og han oppmuntret meg til å skrive under. Han fortalte meg at det er en veldig fin klubb, og at jeg kom til å trives i London, både på og utenfor banen. Det samme med Cesc Fabregas: Han sa dette var en storklubb, at jeg komer til å bli veldig fornøyd, og at jeg kommer til å tilpasse meg raskt. Det føler jeg allerede, sier han videre.

27-åringen var en nøkkelspiller for Málaga da klubben sikret seg mesterligakvalifisering forrige sesong. Han har også fått 45 landskamper for VM- og EM-vinner Spania.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer