<strong>OPPRETTHOLDES:</strong> Ankeutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) opprettholder utestengelsen av de tre fotballspillerne som er dømt for kampfiksing. Drin Shala er blant dem.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
OPPRETTHOLDES: Ankeutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) opprettholder utestengelsen av de tre fotballspillerne som er dømt for kampfiksing. Drin Shala er blant dem. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer

Opprettholder suspensjonen for tre spillere etter kampfiksing

Suspendert i to måneder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Ankeutvalget i Norges Fotballforbund (NFF) opprettholder utestengelsen av de tre fotballspillerne som er dømt for kampfiksing.

Det melder NFF på nettsidene sine onsdag.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

Formose Pape Mendy, Drin Shala og Alban Shipshani ble av Doms- og sanksjonsutvalget suspendert i to måneder. Spillerne valgte å anke dommen, og nå har ankeutvalget i NFF bestemt at de opprettholder den tidligere beslutningen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer