Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Opprør mot Newcastles nye stadionavn

Forståelig nok.

DETTE ER «SPORTSDIREKT.COM@ST. JAMES PARK STADIUM: Ikke vanskelig å forstå fansens vrede.
DETTE ER «SPORTSDIREKT.COM@ST. JAMES PARK STADIUM: Ikke vanskelig å forstå fansens vrede. Vis mer

|||

Newcastle-supportere er opprørte etter at klubben onsdag døpte om sin hjemmebane til «sportsdirect.com@St James Park Stadium».

St. James Park har vært klubbens hjemmearena i 117 år, men klubben besluttet nylig å lete etter en navnesponsor som skal betale for å gi navn til arenaen fra neste år.

Onsdag ble det besluttet at arenanavnet resten av denne sesongen skal profilere klubbeier Mike Ashleys selskap Sports Direct.

Selv på den stadig voksende listen av dumme sponsornavn på idrettsarenaer må det nye navnet til Newcastles ærverdige hjemmebane sies å komme høyt opp. Newcastle-supporterne ga da også det nye navnet en iskald mottakelse i et diskusjonsforum på Newcastle Chronicles nettsted.

- Det er ikke til å tro at de gjør historiske St. James Park om til noe som ser ut som en e-postadresse. Folkene som driver denne klubben mangler klasse, sier Mark Jensen, redaktør for Newcastle-fanzinen The Mag. (©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media