Opprørspoliti dro utvist spiller av banen

Da angrep keeperen politiet med cornerflagget.

(Dagbladet.no): Avslutningen av sesongen i Bolivia ble litt heitere enn de fleste hadde forutsett. I en avgjørende kamp mellom seriemesterne Aurora og Wilstermann endte det med full slåsskamp med politiet.

Aurora og Wilstermann møttes i sluttspillkamp for å avgjøre hvilket av lagene som skal delta i Libertadores cup. Cochabamba-derbyet gikk mot slutten da Auroras Eduardo Senteno fikk rødt kort.

Aurora ledet 1-0, og Zenteno nektet å gå av banen.

Etter at han hadde drøyd lenge nok fant opprørspolitiet ut at de skulle hjelpe ham i dusjen. Zenteno ble dratt av abnen, og da brøt kaoset ut.

Flere av Aurora-spillerne angrep politiet med Cantona-spark og hamret løs med cornerflagget. Politiet svarte med pepperspray, skriver nyhetsbyrået Reuters.

Da tok keeper Silvio Dulcich cornerflagget i egne hender og fortsatte kampen mot politiet.

Dommeren vurderte å avbryte kampen, men lot lagene avslutte oppgjøret etter at Wilstermann-spillerne protesterte mot avgjørelsen. Aurora forsvarte ledelsen og vant til slutt 1-0.

Det er ikke kommet rapporter om hva som skjer videre med keeper Dulcich og de andre kamplystne Aurora-spillerne, men klubben har bedt politisjefen om unnskyldning etter opptrinnet.

SVINGTE FLAGGET: Her går keeper Silvio Dulcich til angrep på boliviansk opprørspoliti med et cornerflagg. Se hele opptrinnet i videoen nederst i saken.
SVINGTE FLAGGET: Her går keeper Silvio Dulcich til angrep på boliviansk opprørspoliti med et cornerflagg. Se hele opptrinnet i videoen nederst i saken. Vis mer

- Vi har offentlig bedt politisjefen om unnskyldning for våre spilleres oppførsel og holdning, sa klubbdirektør Manuel Perez til avisen La Razon, skriver NTB. 

Se den utrolige slåsskampen på Youtube.

Opprørspoliti dro utvist spiller av banen