Opprørt Beckham utvist

Ble tatt i forsvar av Capello.

Real Madrid greide bare 0-0 mot svake Betis på Bernabeu lørdag. David Beckham ble utvist, og laget ble pepet av banen.

Det var en svak generalprøve for mesterligakampen mot Bayern München tirsdag. Da møtes to storklubber som er i sportslig krise.

Real Madrid har vunnet bare en av sine fem siste hjemmekamper, og greide ikke å pynte på den triste statistikken mot et Betis-lag som kjemper i bunngjørma i spansk 1. divisjon.

Real Madrid er bare nummer tre på tabellen, fire poeng bak Barcelona som søndag møter Valencia i toppkamp.

Forrige helg var Beckham omsider tilbake i førstelagsvarmen hos Real Madrid, for første gang siden han inngikk avtale med Los Angeles Galaxy. Da scoret han og bidro til seier. Lørdag bemerket han seg med en stygg ettersleng som ga rødt kort i femte overtidsminutt.

Trener Fabio Capello valgte å forsvare engelskmannen, som meide ned motspilleren i frustrasjon over at han sekunder før mente seg snytt for straffe.

- Vi har fått lite hjelp fra dommerne i år. Beckham ble felt, og jeg synes dommeren var litt for rask til å trekke opp det røde kortet. Jeg har sett det på TV og synes ikke det var så stygt, sa italieneren.

Beckham spilte sin 150. kamp for Real Madrid. Han ble utvist for femte gang i Real-trøye, og for åttende gang i karrieren.

SLÅSSING: David Beckham havnet i klammeri med flere Betis-spillere. Foto: REUTERS
SLÅSSING: David Beckham havnet i klammeri med flere Betis-spillere. Foto: REUTERS Vis mer

Real Madrid hadde et par store sjanser til å avgjøre kampen i annen omgang. Ruud van Nistelrooy skjøt i tverrliggeren på den største, men Betis-spiller Nano var like nær å bli matchvinner da han traff stolpen etter et hjørnespark.

(NTB)

<B>SÅ RØDT</B>: Og da det roet seg litt trakk dommeren opp det røde kortet til engelskmannen (gjemt bak de andre spillerne).