- Opprørt over at Thor har så høye tanker om seg selv

Cavendish hevder Columbia hadde større ting å tenke på enn den grønne trøya i går.

ISFRONT: Thor Hushovd og Mark Cavendish er i en aldri så liten ordkrig etter at briten ble diskvalifisert på gårsdagens Tour-etappe. Cavendish sier Columbia har «bigger fish to fry» enn nordmannen. Foto: SCANPIX/AP/Laurent Rebours
ISFRONT: Thor Hushovd og Mark Cavendish er i en aldri så liten ordkrig etter at briten ble diskvalifisert på gårsdagens Tour-etappe. Cavendish sier Columbia har «bigger fish to fry» enn nordmannen. Foto: SCANPIX/AP/Laurent ReboursVis mer

Følg og diskuter 15. etappe i Tour de France i livestudio!

(Dagbladet.no): Det er en småbitter Mark Cavendish som tar fatt på alpe-etappene i Tour de France, 18 poeng bak Thor Hushovd i kampen om den grønne spurttrøya.

Briten ble diskvalifisert etter spurten i går, og refser Thor Hushovd dagen derpå.

- Han har enten så høye tanker om seg selv at han tror at vi roet sprinten for å ødelegge for ham, eller så har han så høye tanker om laget vårt at den eneste måten å slå oss på er å få oss disket, sier Cavendish, ifølge TV2.

Columbia-rytteren hevder Columbia hadde tankene et helt annet sted enn på den grønne trøya.

- Den er ute av min rekkevidde nå, vet du. Jeg er litt opprørt over at Thor har så høye tanker om seg selv at han tror at vi roet ned sprinten for å ødelegge for ham. Vi hadde større ting å ta oss av. Vi gikk for den gule trøyen, sier Cav.

I rettferdighetens navn må det sies at Mark Cavendish ble disket av juryen før Cervelos protest ble behandlet.

- Det er jo ikke sånn man vil vinne, men det var såpass tydelig at dommerne ikke var i tvil. De slår ned på dette, sier Thor Hushovd.