Opprørt: - Stygge løgner

Brasils landslagssjef Tite er nådeløs. - Det er «fake news», sa han om påstander om stjerneangriper.

RASTE: Tite var tydelig sint da han møtte pressen før åttedelsfinalen mot Sør-Korea mandag. Foto: Nelson Almeida / AFP
RASTE: Tite var tydelig sint da han møtte pressen før åttedelsfinalen mot Sør-Korea mandag. Foto: Nelson Almeida / AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Alt om VM

DOHA/OSLO (Dagbladet): Arsenal-angriper Gabriel Jesus gikk av banen med en kneskade i 0-1-tapet for Kamerun i siste gruppespillskamp i VM. Ifølge rapporter ble det hevdet at Jesus skal ha kjent på smerter i kneet allerede før kampen.

Det fikk Brasils landslagssjef Tite til å reagere kraftig på pressekonferansen i forkant av åttedelsfinalen mot Sør-Korea.

- Jeg vil ikke høre løgner, stygge løgner. Det er løgnere der ute. Hatere, som hele tida gir hat, sa en opprørt Tite på pressekonferansen hvor Dagbladet var på plass.

Han fortsatte:

- Min melding til dere er: Gjør noe annet, slutt med «fake news». Arsenal har et fantastisk medisinsk apparat, det samme har vi. Vi er etiske. Det er synd for Gabriel, men dette er ikke sant. Jeg ville ikke at det skulle skje med ham, det er synd.

Assistenttrener César Sampaio la til:

- Jeg vil gjenta det Tite sier. Vi vil aldri risikere spilleres helse for noe.

Det er ventet at Jesus er ute av spill i minst tre måneder.

Kan spille

Det var helt fullt i presserommet da Thiago Silva og Tite inntok podiet og satte seg ned. Rundt 200 personer ønsket å få med seg hva brasilianerne hadde å si.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.