STORTALENT: Manchester United-spilelren Mats Møller Dæhli spås en stor fotballframtid. Foto: Foto: Per-Åge Eriksen / NTB Scanpix
STORTALENT: Manchester United-spilelren Mats Møller Dæhli spås en stor fotballframtid. Foto: Foto: Per-Åge Eriksen / NTB ScanpixVis mer

Opprykk for United-Dæhli

Hentes opp på U21-landslaget.

(Dagbladet): Mats Møller Dæhli har akkurat meldt seg til landslagstjeneste for Norge, etter et års fravær. Nå er den 17 år gamle Manchester United-spilleren flyttet opp fra G19 til U21-landslaget, melder Norges fotballforbund på sin hjemmeside.

Han hentes opp sammen med Ivar Furu, og begge er dermed klare for spill i morgendagens U21-landskamp mot Russland på La Manga.

Årsaken til opprykket er at Møller Dæhli har pådratt seg gult kort i begge de to kampene for G19-laget i firenasjonersturneringen på La Manga. Dermed har han karantene i den tredje kampen.

- Mats er en spiller som jeg har fulgt over noe tid, og som er såpass spennende at jeg har tenkt tanken på å prøve ham på U21-landslaget en stund. Og når han uansett må stå over G19-kampen fredag får vi en fin mulighet til å gjøre det mot Russland i morgen, sier landslagstrener Tor Ole Skullerud.

Molde-spilleren Ivar Erlien Furu har spilt begge G19-landslagets kamper på La Manga denne uken, og hentes opp for å være en backup på midtstopperplassen for en skadet Jonatan Tollås Nation.

Kampen mellom Russland og Norge spilles klokka 19.00 i morgen.