Opprykkshelt feiret med 4 i promille

- Det ble litt sterkt på tom mage.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Som mange andre vet også fotballspillere å ta seg en skikkelig fest når gode resultater skal feires. Det spørs allikevel ikke om Morten Juul Hansen tok det hele vel langt da Lyngby feiret opprykket til dansk Superliga i helga.

For bordet med Bacardi Breezers, champagne og vodka skal ha blitt i overkant fristende for Lyngby-veteranen, som ikke stoppet festen før han ble innlagt på sykehus.

Der ble han holdt over natten til mandag formiddag, skriver bt.dk.

- Jeg kan ikke nekte for at historien er sann, sier Juul Hansens trener Bent Christiansen til avisen.

-Men det var varmt den ettermiddagen, og sprit kan virke litt sterkt på tom mage. Jeg dro tidlig hjem fra opprykksfesten, men det stemmer at Morten ikke kom hjem fra sykehuset før mandag formiddag, fortsetter Christiansen.

Som allikevel ikke har noen planer om å straffe Juul Hansen.

- Jeg kan leve fint med at en spiller får litt for mye å drikke, det er helt menneskelig. Konsekvenser ville det først ha fått dersom Morten hadde kjørt bil beruset eller slått til en lagkamerat, avslutter Lyngby-treneren.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer