Oppsigelses-Deane frir til norske klubber

Stortrives i Tippeligaen.

NORGESVENN: Brian Deane var både stolt og rørt over laget sitt etter kvartfinaleseieren på Åråsen torsdag kveld. Tida i Sarpsborg er snart omme, men han kan gjerne tenke seg å fortsette i en annen norsk klubb. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
NORGESVENN: Brian Deane var både stolt og rørt over laget sitt etter kvartfinaleseieren på Åråsen torsdag kveld. Tida i Sarpsborg er snart omme, men han kan gjerne tenke seg å fortsette i en annen norsk klubb. Foto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lillestrøm-Sarpsborg 08 0-2 (0-1):

LILLESTRØM (Dagbladet): Sarpsborg hadde flest sjanser, best forsvar, de scoret målene og holdt nullen. Er det rart Brian Deane var en fornøyd trener etter kvartfinaleseieren på Åråsen?

- Jeg er utrolig stolt av laget. De gav alt. Pasningsspillet var strålende, og jeg har også vært veldig fornøyd med treningene i det siste. Atmosfæren i garderoben har vært meget bra. Så dette er stort. Og vi gir aldri opp, sier han.

- Hva betyr seieren for deg?

Deane trekker på skuldrene, rister på hodet og gliser bredt. Noen minutter i forveien måtte han ta lange pauser under TV-intervjuet med NRK, fordi han var så beveget etter kvartfinaleseieren.

- Jeg er kanskje en heldig trener? Jeg prøver å overføre mine egne erfaringer fra spillerkarrieren over til garderoben. Jeg ønsker å få opp selvtilliten til spillerne, og det virker som det fungerer bra for tida, sier han til Dagbladet.

Norge eller England I sommer ble det kjent at Deanes tid i Sarpsborg 08 er omme ved utgangen av sesongen. Cupsuksessen endrer ikke på det:

- Ja, jeg forlater Sarpsborg. Det er definitivt. Men hvem vet - det er mulig at jeg blir i Norge. Hvorfor ikke? Jeg har hatt det fint i Sarpsborg. Så får vi se hva som blir det neste steget. Det kan også hende jeg drar hjem til England, sier Deane.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer