Oppsiktsvekkende bilde: - Er 36 år

Bildet av en røykende «gutt» på fotballkamp i Tyrkia har tatt sosiale medier med storm. Nå hevder hovedpersonen selv, Kenan Vatansever, at bildet lyver.

GIKK VIRALT: Bildet av en røykende «gutt» på fotballkamp i Tyrkia har tatt sosiale medier med storm. Reporter: Kristoffer Løkås. Video: Twitter Vis mer

Bildet av en røykende baby i Indonesia er en av Internetts mest kjente memer. De siste dagene har et liknende bilde tatt Twitter med storm.

Bildet kom under en treningskamp mellom Fenerbahçe og Bursaspor. De to klubbene hadde arrangert kampen i landslagspausen, og overskuddet skulle gå til organisasjoner som jobbet mot sykdommer som leukemi, autisme og barn med Downs syndrom.

Den store snakkisen etter kampen kom etter at kameraet zoomet inn på tilskuere på tribunen under oppgjøret. Plutselig dukket det opp en «gutt» som røyker.

Ved første øyekast så supporteren veldig ung ut, og bildet vakte oppsikt og ga mange en god latter.

Sannheten avslørt

Expressen har i dag omtalt saken, og den svenske avisa har fått tak i hovedpersonen selv. Han gir historien en uventet vending.

For Vatansever hevder nemlig at han er 36 år gammel. Overfor Expressen sier Vatansever at han har sett oppslag med seg selv i en rekke storavisa som The Fox og The Sun den siste tida.

Og det har han kost seg med:

- Jeg blir bare glad av all oppmerksomheten, sier han til Expressen.

Ingen sykdom

Det er ikke til å stikke under stol at Vatansever ser veldig ung ut for alderen, så det er ikke rart at flere har reagert på bildene som har gått sin seiersgang i sosiale medier.

Vatansever selv er vant til at folk tror han er et barn og at det setter han i noen vanskelig situasjoner.

- Jeg ser veldig ung ut. Folk tror ikke på meg når jeg forteller hvor gammel jeg er. Jeg har ikke noe medisinske problemer, men å se ung ut kan by på noen problemer en gang iblant. sier han til Expressen.