Oppsiktsvekkende fra Zidane-ekspert om Ødegaard. - Trodde en 16-åring ville bli skånet selv i spansk presse

Norske eksperter er ikke overrasket over negative oppslag.

BENKETILVÆRELSE: Martin Ødegaard slet benken i Castillas forrige kamp. Den franske journalisten Frédéric Hermel mener å vite at det skyldes at 16-åringen ikke er samspilt nok med lagkameratene grunnet få treninger med dem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
BENKETILVÆRELSE: Martin Ødegaard slet benken i Castillas forrige kamp. Den franske journalisten Frédéric Hermel mener å vite at det skyldes at 16-åringen ikke er samspilt nok med lagkameratene grunnet få treninger med dem. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Onsdag publiserte AS en oppsiktsvekkende artikkel som gir ulike grunner for at Martin Ødegaard ble benket i Castillas triumf mot Conquense.

Artikkelforfatter Frédéric Hermel er i Spania kjent for å være journalisten som er tettest på Castilla-trener Zinedine Zidane.

Franskmannen skriver at 16-åringen ikke får spille fordi han ikke har tilpasset seg Castillas situasjon, og dermed ikke bygger relasjoner til de andre spillerne fordi han avslår å trene med laget mer enn økta de har dagen før kamp.

- Castillas trenerapparat har hatt tre møter med Ødegaards forelder for å forklare situasjonen og anbefale ham å trene oftere med Castilla, skriver Hermel.

- Tviler på at Zidane står bak Ifølge journalisten har verken Ødegaard eller hans far foreløpig lyttet til rådene.

Det skal ha ført til at noen av de andre spillerne har klagd på at nordmannen ikke bryr seg om lagkameratene på Castilla og bare er interessert i å være rundt Ronaldo.

- Jeg kan uttale meg på generelt grunnlag, og så lenge sånne saker ikke har noen kildehenvisning, er de i mine øyne rene spekulasjoner, sier C Mores La Liga-kommentator Magnar Kvalvik til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.