Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Oppsiktsvekkende video: Derfor reagerte Mourinho

En konflikt mellom José Mourinho og Paul Pogba ble fanget opp av TV-kameraer på trening.

ISFRONT: Forholdet mellom José Mourinho og Paul Pogba virker ikke å være det beste. Foto: NTB Scanpix
ISFRONT: Forholdet mellom José Mourinho og Paul Pogba virker ikke å være det beste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går ble det publisert en video fra Manchester Uniteds treningsfelt Carrington som gikk viralt. Videoen viser manager José Mourinho og superstjerne Paul Pogba som diskuterer noe.

«Iskalde opptak fra Manchester Uniteds treningsfelt mellom Paul Pogba og José Mourinho har nettopp kommet inn», skriver Sky Sports.

I videoen ser vi Pogba komme løpende inn på trening hvor han hilser på flere spillere og andre i støtteapparatet. Når han kommer fram til Mourinho stivner smilet hans. Pogba gir også Mourinho noen stygge blikk etterpå.

Det var Sky Sports som var på treningsfeltet og filmet seansen. Det var ikke kjent hva som var temaet i diskusjonen, men nå har det kommet fram noen nye opplysninger.

Instagram-melding

Det viser seg ifølge Sky Sports at Mourinho ikke er fornøyd med en Instagram-melding Paul Pogba la ut. I videoen snakker Mourinho til en i Manchester Uniteds støtteapparat, hvor portugiseren sier følgende:

- John. Kom her er du snill.

- Hva var det, eh ... når postet Paul på Instagram?

Etterpå henvender duoen seg til Pogba, som ser ut til å forklare seg. Det vites ikke hva franskmannen sier.

Det er heller ikke kjent nøyaktig hvilken Instagram-melding Mourinho sikter til.

Engelske medier som The Sun og Daily Mirror mener det dreier seg om en video av Pogba og lagkameratene Andreas Pereira og Luke Shaw, hvor de to førstnevnte sitter og ler på tribunen under Ligacup-kampen mot Derby. Manchester United tapte kampen på straffespark etter 2-2 ved fulltid.

Det er usikkert når Instagram-videoen ble lagt ut.

«Det ser ut som José Mourinho ikke var så fornøyd med Paul Pogbas Instagram-post i går kveld», skriver Sky Sports.

- Ingen problemer

Dagen før videoen ble lagt ut i engelske medier, bekreftet Mourinho at Paul Pogba ikke lenger er visekaptein i Manchester United, en rolle han har hatt i starten av denne sesongen med kaptein Antonio Valencia ute.

José Mourinho ble etter Ligacup-exiten spurt av Sky Sports om det var en isfront mellom ham og Pogba.

- Nei. Den eneste sannheten er at jeg bestemte meg for at Paul ikke er visekaptein lenger, svarte Mourinho, som forsøker å tone ned viktigheten av det.

- Men ingen krangling. Ingen problemer i det hele tatt. Den samme personen som har bestemt at Paul ikke lenger er visekaptein, er den samme personen som bestemte at Paul var visekaptein - meg selv, sa Mourinho videre.

Sky Sports hadde tilgang til Manchester United-treningen i 15 minutter, noe som er en del av avtalen med TV-selskapet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!