Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Opptaket fra Schumachers hjelmkamera er intakt

Kan kaste lyste over ulykken.

BEHANDLES: Sykehuset i Grenoble der Michael Schumacher behandles for sine hodeskader. Opptak fra hans hjelmkamera skal ha hjulpet myndighetene i etterforskningen av ulykken. Foto: Charles Platiau, Reuters / NTB Scanpix
BEHANDLES: Sykehuset i Grenoble der Michael Schumacher behandles for sine hodeskader. Opptak fra hans hjelmkamera skal ha hjulpet myndighetene i etterforskningen av ulykken. Foto: Charles Platiau, Reuters / NTB Scanpix Vis mer

Schumacher hadde et kamera montert på hjelmen da han falt stygt under frikjøring i Méribel søndag 29. desember, men det var fryktet at steinen som ødela hjelmen og påførte motorsportlegenden livstruende hodeskader også hadde ødelagt videobildene.

Schumachers familie overleverte kameraet til myndighetene som etterforsker ulykken, og den franske avisens nettsted skrev tirsdag med henvisning til en anonym kilde at opptakene kan brukes.

Myndighetene har også fått tilgang til opptak gjort med et mobilkamera av en tysk turist. Han ville filme sin venninne, men skal ha fått med seg Schumachers fall i bakgrunnen.

Schumacher har ligget på intensivavdelingen på sykehuset i Grenoble siden ulykken. Han er blitt operert to ganger og holdes i kunstig koma. Tilstanden er den siste uken blitt beskrevet som «kritisk, men stabil».

Det ventes av myndighetene vil legge fram informasjon om sin etterforskning av ulykken onsdag.

Det er innkalt til en pressekonferanse i justispalasset i Albertville onsdag formiddag.

(NTB)