Kaos i Napoli

Opptøyer i Italia

Napoli tar i kveld imot Eintracht Frankfurt i åttedelsfinalen i Champions League. Timer før avspark skriver italienske medier at det er opptøyer og kaotiske scener i Napoli.

Tyske fans skaper bråk i Napolis gater før åttedelsfinalen mellom Napoli og Eintracht Frankfurt i Champions League. Video: LA7. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Flere biler, inkludert politibiler, er påtent av tyske fans. Politiet har rustet seg opp med utstyr, skriver den italienske storavisa Gazetta.

Avisa skriver at det skal ha oppstått sammenstøt mellom italiensk opprørspoliti og tyske supportere i gatene. Opp mot 800 politibetjenter er plassert ut for å sørge for at fansen mellom de to lagene ikke barker sammen.

I sosiale medier hevdes det også at to personer skal være knivstukket. Denne informasjonen er imidlertid ikke verifisert.

- Spenning i sentrum: brennende biler, sammenstøt og opptøyer, skriver den anerkjente journalisten Gianluca Di Marzio på Twitter.

- Biler satt i brann i sentrum, politi i opprørsutstyr, gjenstandskasting, fyrverkeri og håndgemeng. 600 tyske fans som ikke engang skulle ha dratt, holder en hel by som gisler. Absurd, helt absurd, skriver den italienske journalisten og programlederen Myrta Merlino på Twitter.

Flere av de som skaper kaos skal tilsynelatende være tilreisende fans som har kommet til Italia uten kampbillett.

Da lagene møttes til det første oppgjøret i februar oppsto det også kaotiske scener. Den gang skal over 40 personer ha blitt arrestert.

I BRANN: Slik ser deler av Napoli ut. Foto: Zuma Press
I BRANN: Slik ser deler av Napoli ut. Foto: Zuma Press Vis mer

Avspark mellom Napoli og Eintracht Frankfurt er 21:00.

Dagbladet følger utviklingen utover kvelden.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer