Opptur for Leganger

Den som trodde at Cecilie Leganger lå hjemme og deppet etter operasjonen i foten, tar helt feil. Den norske landslagsmålvakten smiler og er like blid.

- Jeg var gjennom et tøft program før uhellet skjedde med både eksamen og hardtrening. Kanskje dette beinbruddet fører til at jeg får mer overskudd gjennom å slappe av og kose meg litt i sommer, sier Leganger til Dagbladet.

- Mange har det verre

Den norske landslagsmålvakten er i perlehumør selv om hun har måttet operere inn en skrue i foten.

- Det er flere som har spurt om hvordan jeg kan være så blid, da svarer jeg bare at det er mange som har det mye verre enn meg. Selvfølgelig er det bittert å tape mye trening, men jeg ser positivt på situasjonen , sier Leganger.

Hun var på Ullevål sykehus for å skifte gips i går.

- Gipsen regner jeg med blir fjernet om to uker og da starter vi opp med trening igjen, sier Leganger.

Det var under en treningssamling på Lanzarote at uhellet skjedde.

- Jeg var så klønete at jeg tråkket på en ball, men dette er ikke noe dramatisk, presiserer Leganger.

Savner svømmeturen

Hun har lovet landslagssjef Marit Breivik å være hundre prosent klar til OL starter, men de nærmeste ukene blir det mest avslapping.

- Jeg må helst ligge med beinet opp og belaste foten minst mulig, sier Leganger og avlutter:

- Det kjedeligste er at jeg ikke får kastet meg ut i sjøen. Jeg elsker å svømme, så det er det første jeg kommer til å gjøre når gipsen blir fjernet,

sier Cecilie Leganger.

OPTIMIST: - Det er god trening for armene mine å gå på krykker, fleipet Cecilie Leganger overfor Dagbladet. Hun var på sykehuset for å skifte gipsen.