Oppturen har startet

Dansk dynamitt på Bjerke i dobbel jackpotomgang.

VENDEPUNKT. Det har snudd for Bo Westergaard. Hestene hans finner formen. Dansken har to til start på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
VENDEPUNKT. Det har snudd for Bo Westergaard. Hestene hans finner formen. Dansken har to til start på Bjerke onsdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster
Det er dobbel jackpot og 7 millioner i sekserpotten!

Nå snur det endelig for Bo Westergaard.
Den danske treneren som er vant til suksess har hatt en svært dårlig periode.

Men søndag vant han Copenhagen Cup med Wishing Stone.
Det var vendepunktet.

Så trått har det gått, at Westergaard ga seg selv en karantene fra å kjøre løp, slik at han kunne tilbringe maksimalt med tid i stallen for å finne ut av uføret.
Det har han lykkes med.

- Jeg er en person som aldri blir helt fornøyd og søker etter forbedringer hele tiden.
Men det kan også gå for langt. Det gjorde det for meg.
Jeg trente rett og slett hestene for hardt i vinter. Dermed kom det en negativ reaksjon. Men nå er det klare tegn på at det løsner for de fleste av hestene, forteller Bo Westergaard til Dagbladet.

To solide sjanser

Onsdag kveld starter han to solide vinnerkandidater under den doble jackpotomgangen i V65-spillet på Bjerke.

- Premance Simoni var fantastisk god på Oslo Grand Prix-dagen på Bjerke. Der spurtet hun forbi flere internasjonale elitehopper. Hun avsluttet på 1.09 de siste 600 metrene i det løpet. Nå er det en helt annen motstand. Voltestart går greit. Dette er en god vinnersjanse.
Det er denne jeg har størst tro på, forteller Bo Westergaard.

- Just Livin My Life leverte et sterkt løp på Billund travbane. Det var første løp etter ganske lang sjukdom. Han skal ha gått fram med det løpet. Startspor tre er perfekt. Jeg mener galoppfaren er liten, selv om det er voltedebut. Dette er også en god vinnerkandidat, selv om jeg ikke kjenner motstanderne spesielt godt. Jeg vurderer det bare ut fra hestens form, forteller Westergaard.

Til Bjerke

Treneren tar turen til Bjerke som påseler og stallmester og gjør et unntak fra den selvpålagte karantenen.
- Min stallmester som har dette ansvaret til daglig blir pappa når som helst. Derfor blir han hjemme og jeg tar turen, avslutter den sympatiske og blide dansken.