Oppvask etter Weah-uttalelse om Flo

Ferskingen George Weahs uttalelse om at han foretrekker Chris Sutton som spissmakker har opprørt både Zola, Tore André Flo og sjefen sjøl. I går forlangte Vialli en unnskyldning fra Weah. Og stillhet.

Ifølge den engelske avisa Daily Mirror skal til og med den vanligvis så sindige Flo ha reagert kraftig etter Weahs uttalelser tidligere i uka. Og manager Vialli vil ha seg frabedt både plapring i avisspaltene og intern uro.

- Det opprørte Zola og Flo, sier Vialli.

Spilt bra sammen

Han unnskylder likevel Weah, og mener han ikke kunne ha ment det han ble sitert på.

- Han mente at han hadde spilt bra sammen med Sutton, ikke at han foretrakk Sutton. Han har jo ikke spilt med Flo eller Zola ennå, forklarer Vialli.

Nå har han pålagt samtlige spillere å holde offentlig munn fram til søndagens femte runde i FA-cupen mot Leicester.

Renset lufta

- Jeg likte ikke det som kom fram i avisene om George Weah. For å forhindre spillerne fra å si noe annet enn det de mener, så har jeg nektet dem å snakke med pressen til søndagens kamp er over, sier Vialli til Daily Mirror.

Ifølge avisa skal Weah, Zola og Flo ha snakket sammen og renset lufta.

Viallis skarpe reaksjon til tross, han synes episoden er ganske bagatellmessig i forhold til de tilstandene han opplevde som aktiv spiller i Italia.

Idiot og taper

- I Italia er presset femti ganger større. I England kan presset til og med være for lavt, hvis du ser bort fra David Beckham og Alan Shearer, sier Vialli.

Og om presset på slike som ham selv - managerne:

- Hvis du taper en kamp i Italia er du ikke bare en elendig manager, du er også en idiot og en taper. I England kan du være en dårlig manager, men fortsatt en hyggelig og intelligent fyr, sier Vialli.