Stabæks Ola Bryndhildsen (20) er ønsket:

Oppvasken snart ferdig i RBK

Trenerne er byttet, sportslig leder er borte sammen med sjefsspeideren, og neste trinn er spillerstallen. RBK-oppvasken som begynte i fjor sommer er snart ferdig.

DEN PERFEKTE RBK-KANTEN: Ola Brynhildsen (20) er Eliteseriens beste høyrekant, en spiller snytt ut av Eirik Hornelands tanker om Rosenborgs framtid. Han sluntrer aldri unna, jobber knallhardt begge veier og scorer flittig mål. Rosenborg er desperate etter Stabæk-spilleren, som kan snakke med hvem han vil fra 1. januar. Spørsmålet er om han velger en tysk eller nederlandsk klubb foran Rosenborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix
DEN PERFEKTE RBK-KANTEN: Ola Brynhildsen (20) er Eliteseriens beste høyrekant, en spiller snytt ut av Eirik Hornelands tanker om Rosenborgs framtid. Han sluntrer aldri unna, jobber knallhardt begge veier og scorer flittig mål. Rosenborg er desperate etter Stabæk-spilleren, som kan snakke med hvem han vil fra 1. januar. Spørsmålet er om han velger en tysk eller nederlandsk klubb foran Rosenborg. Foto: Christoffer Andersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

TRONDHEIM (Dagbladet): Fjorårets store snakkis i norsk fotball, sparkingen av Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun, var begynnelsen på det vi nå ser på Lerkendal. En storrengjøring.

UAVHENGIG AV REGELMESSIGE titler, gjerne The Double, gruppespill i Europa League og svarte tall på bunnlinja - Rosenborgs styre likte ikke det de så. Og med Ivar Koteng som styreleder betyr det handling - det er ingen vei utenom, det er sånn den tillitsvalgte RBK-bossen agerer.

Navn og fartstid spiller ingen rolle.

Ingen er fredet.

FOTBALLEN ER SÅNN at det alltid flyter informasjon til overflaten om man velger å holde øret til bakken. På Lerkendal, fordi Rosenborg er Norges største fotballklubb, gjerne mer enn andre steder. Sånn var det i forkant av fjorårets treneravskjed selv om timingen sjokkerte.

Vi visste at Kåre Ingebrigtsen lå dårlig an, bare ikke dårlig.

Det fuglene kvitret i 2018 var et trenerskifte etter sesongen.

FØR BODØ/GLIMT-KAMPEN konfronterte Dagbladet Ivar Koteng med kildeinfo, blant mye annet rundt Rosenborgs spillerlogistikk, jobben som sorterte under Stig Inge Bjørnebye. Det var tydelig å se han ikke likte det han hørte. På det tidspunktet visste vi at Hallvar Thoresen var ferdig som speider, og at Rosenborg ikke vil forlenge åremålet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer