Optimisme i bunnkampen

Endelig har Normark skadefri tropp.

Odd Grenland har kommet seg bort fra bunnplassen og seieren mot Tromsø sist var svært viktig.

- Det er optimisme i troppen nå. Det er viktig å ikke tape mot lagene rundt oss. Hadde Tromsø vunnet, ville vi vært seks poeng bak. Nå ligger vi likt med dem, forteller assistenttrener Gaute Larsen til Dagbladet.no.

Fire spillere mangler for at stallen han og trener Arne Sandstø kan velge fra skal være komplett. Pelle Nilsson har pådratt seg så mange kort at han soner karantene, mens Sebastian Henriksson, Bengt Inge Johnsen og Erik Holtan sliter med skader.

Lørdag fikk Odd registrert spissen Patrick Suffo for spill i Tippeligaen, og han er høyaktuell for kampen mot Aalesund.

Aalesund imponerte med en sterk 2-1-seier over Rosenborg sist. Endelig har trener Ivar Morten Normark en skadefri tropp å velge fra, og det håper han skal gi stabile resultater.

- Dette er alle tippeligatreneres drøm, og dette er første gang i år at jeg ikke har noen skadde spillere. Det jeg har vært mest usikker på tidligere i år, er stabiliteten. Om vi er blitt mer stabile, får vi svar på mot Odd. Vi skal i alle ikke legge oss bakpå, sier Normark til Dagbladet.no.

- Det blir nok en tøff kamp mellom to lag som gir jernet fordi de skjønner betydningen av tre poeng.

TILBAKE: Karl Oskar Fjørtoft spilte en god kamp for Aalesund mot Rosenborg sist, og ser ut til å være på vei tilbake til gammel form. Scanpix
TILBAKE: Karl Oskar Fjørtoft spilte en god kamp for Aalesund mot Rosenborg sist, og ser ut til å være på vei tilbake til gammel form. Scanpix Vis mer