Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Optimisme i Molde

Gunder Bengtsson er borte og entusiasmen tilbake i Molde-leiren.

I Odd Bergs første kamp som Molde-sjef ble Tromsø slått 2-1 på Røkke-løkka. Backen Trond Strande og vingen Thomas Mork scoret målene for Molde i første omgang. Tromsø reduserte én gang etter pause, men straffemålet var ikke nok til å hindre at optismen igjen råder i Molde.

- Det er liv og glede i hele gruppa. Humøret til Odd smitter over på alle. Dessuten har han store fotballkunnskaper, sier Magne Hoseth til NTB.

Og Odd Berg var godt fornøyd med 2-1, selv om guttene hans ikke klarte å holde trykket oppe i 2. omgang. 1. omgang var han svært godt fornøyd med.

- Det var ikke bare enkelt å bli kastet inn i dette på så kort varsel. Heldigvis kjenner jeg guttene fra før, sa Odd Berg etter kampen.

Endringene i Molde kunne også merkes på andre måter: Publikum møtte opp i stort antall (6355 betalende), stemningen på tribunene var god, og den offensive viljen var større enn på lenge.

(NTB/Dagbladet.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media