Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Optimistisk Riise - tross alt

Gleder seg til møtet med Inter.

19 poeng bak ligalederen. Hodestups ut av FA-cupen mot lille Barnsley. Liverpool-stjernene har en livline igjen - mesterligaen. John Arne Riise tror rødtrøyene reiser seg.

Første utfordrer i mesterligaens cupspill er den italienske serielederen Inter - et av Europas beste lag så langt i sesongen. Det blir en hard nøtt for Liverpool, men hjemme på Anfield har Merseyside-klubben levert mange eventyrlige europacupkvelder gjennom årene.

- Selv om det har gått litt tungt i det siste, så håper og tror jeg at vi klarer å hente ut det lille ekstra mot Inter, sier John Arne Riise til NTB.

- Trenger supporterstøtte

Venstrebacken har fått en mer defensiv rolle denne sesongen, og er ikke lenger like ofte å se stormende fram på kanten.

Tirsdag må han stoppe Inters stjernegalleri med Zlatan Ibrahimovic i spissen.

- Vi er optimister. Vi vet også at vi trenger støtten og hjelpen fra våre fantastiske supportere, sier venstrebacken.

Riise har ofte fått spilletid av Rafael Benitez i de viktige kampene. Får han starte mot gjestene fra Milano tirsdag vil ryktene om en overgang vekk fra Anfield avta.

BEVARER TROEN: John Arne Riise er optimist foran møtet med mektige Inter - tross at det har gått skikkelig trått for de røde i det siste. Foto: LEE SANDERS/EPA/SCANPIX
BEVARER TROEN: John Arne Riise er optimist foran møtet med mektige Inter - tross at det har gått skikkelig trått for de røde i det siste. Foto: LEE SANDERS/EPA/SCANPIX Vis mer

- Gleder oss til Inter-kampen

Det er ingen tvil om at nordmannen vil forlenge kontrakten med rødtrøyene.

Men spørsmålet er hva som skjer dersom manager Benitez må gå i løpet av våren og nye koster kommer inn.

Men bråket rundt de amerikanske eierne og uroen rundt den spanske manageren må legges til side når Inter skal slås.

- Det er alltid gøy å spille store kamper i mesterligaen, og dette er en av de store og vi gleder oss, sier en spent Riise.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media