Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Optimistisk Ullevålseter nærmere teten

Pål Anders Ullevålseter kjørte inn til 5. plass på den tredje etappen av ørkenrallyet i Egypt, men torsdag var han nærmere teten enn på de første etappene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nordmannen ble ikke slått av Marc Coma, som leder rallyet etter tre etapper, med mer enn 6.39 minutter torsdag. Totalt ligger han snaue halvtimen bak, og det har gjort Ullevålseter optimistisk.

- Etter å ha fylt bensin halvveis ut i etappen følte jeg virkelig at flyten kom. Løypa ble mer krevende og topphastigheten noe lavere, og da satt ting som de skulle, sa Pål Anders Ullevålseter etter den tredje etappen.

- Jeg kjørte meg faktisk litt innpå teten de siste 200 kilometerne av etappen, og det gjorde godt for selvtilliten, fortsatte nordmannen.

Det gjenstår fire dagsetapper før målgangen i Egypt 9. oktober. Fredagens etappe er på 360 kilometer og kjøres mellom Farafra og Baharija.

(NTB)

BEDRE NÅ: Pål Anders Ullevålseter fikk en trå start på ørkenrallyet i Egypt, men i dag gikk det noe bedre. Foto: EPA/SCANPIX
BEDRE NÅ: Pål Anders Ullevålseter fikk en trå start på ørkenrallyet i Egypt, men i dag gikk det noe bedre. Foto: EPA/SCANPIX Vis mer