- Ord kan ikke beskrive følelsene mine

Finalehelten Drogba pratet med alle som ønsket i natt.

REDNINGSMANNEN: Her har Didier Drogba nettopp stanget inn 1-1 for Chelsea bare noen minutter før slutt. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay
REDNINGSMANNEN: Her har Didier Drogba nettopp stanget inn 1-1 for Chelsea bare noen minutter før slutt. Foto: REUTERS/Wolfgang Rattay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Bayern München - Chelsea 1-1, 4-5 etter straffer

MÜNCHEN (Dagbladet): Da Didier Drogba satte inn det avgjørende straffesparket for Chelsea i Champions League-finalen, var det mye følelser som slapp ut. På vei ut fra Allianz Arena i natt, tok 34-åringen fra Elfenbenskysten seg god tid til journalistene som ventet. - Det er det stolteste øyeblikket mitt i fotballen. Jeg har nesten ikke ord som kan beskrive følelsene mine, sa spissen.

Lang natt De som tror at Chelsea-spillerne dro rett på bar for å feire finaleseieren over Bayern München, må tro om igjen. Mens noen gikk rett forbi de skrivende journalistene - som Ashley Cole - tok andre nøkkelfigurer seg god tid. - Jeg følte at dette ville bli vår natt, sa Drogba. Først litt over klokka 02.00 satte han seg i den ventende Chelsea-bussen utenfor Allianz Arena. Noen minutter tidligere gikk trener Roberto Di Matteo forbi med Champions League-pokalen. Det 8,5 kilo tunge trofeet bar han med et smil, og den største eleganse. Akkurat der og da var det nok mange managere som skulle vært i italinerens skinnende sko.  Bussparade Chelsea-spillerne vil bli hyllet i en bussparade i London i ettermiddag. Paraden starter klokka 17, norsk tid, og går fra Stamford Bridge. Videre kjører bussen gjennom Fulham Road - før den ender opp i Parsons Green - for lokalkjente. - Vi har vært gjennom en tøff sesong. Men i Champions League har vi vist stor karakter, sier Drogba. Han er blitt tilbudt ett år til i Chelsea, men ønsker seg en lengre kontrakt. I går ble han foretrukket foran Fernando Torres fra start. At sistnevnte spanjol ikke har en veldig høy stjerne i det engelske pressekorpset, illustrerer denne kommentaren: - Don't even look at him! sa en middelaldrende journalist da Torres var i ferd med å gå forbi.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer