Skandalekampen mellom Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov

Ordene McGregor sa til motstanderen under kampen vekker oppsikt

Conor McGregor er kjent for sin «trash talk». Men det svært få har fått med seg er at den doble verdensmesteren prøvde å roe gemyttene mellom ham selv og Khabib Nurmagomedov inne i buret, mens kampen pågikk.

SUVEREN: Kampen mellom Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor ble av mange kategorisert som tidenes kamp i UFC. Møtet mellom de to ble langt mindre jevnt enn mange hadde trodd. Foto: Reuters
SUVEREN: Kampen mellom Khabib Nurmagomedov og Conor McGregor ble av mange kategorisert som tidenes kamp i UFC. Møtet mellom de to ble langt mindre jevnt enn mange hadde trodd. Foto: Reuters Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Den mye omtalte skandalekampen mellom Conor McGregor og Khabib Nurmagomedov endte som kjent med at mannen fra Dagestan forsvarte sitt tittelbelte, før det brøt ut totalt kaos etter at McGregor «tappet ut» i fjerde runde.

Nurmagomedov gikk til angrep på McGregors lagkamerat og jiu-jitsu-trener Dillon Danis, etter at Danis angivelig hadde provosert Nurmagomedov over lang tid, både på sosiale medier, og med ting som ble ropt under selve kampen. Nye bilder viser også at det oppstod bråk mellom Team McGregor og Team Khabib, før Khabib selv hoppet over gjerdet.

Samtidig utviklet det seg stygge scener inne i buret, hvor McGregor ble angrepet av Nurmagomedovs lagkamerater Zubaira Tukhugov og Islam Makhachev. Begge to er utøvere i UFC. Det hele endte med at både Khabib og McGregor ble eskortert ut av arenaen av politiet, sammen med flere av de andre involverte.

Nurmagomedovs lagkamerater ble arrestert på stedet, men slapp umiddelbart ut igjen da Conor McGregor bestemte seg for å ikke anmelde saken.

Prøvde å roe ned

De som så selve kampen kunne tydelig se at det var en ordveksling mellom de to mot slutten av den tredje runden. Hva som ble sagt har ingen klart å plukke opp, før nå. I klippet flere internasjonale medier omtaler onsdag, kan det høres ut som at irske McGregor sier «It’s only business» til det som ser ut til å være hans store nemesis i UFC.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer