LIVE Bodø/Glimt - Club Brugge

- Ordentlig kalddusj

Bodø/Glimt innleder sin Europa-sesong på Aspmyra i kveld. Det ser ikke bra ut så langt.

PÅ GAMLE TRAKTER: Hugo Vetlesen i Club Brugge-drakt. Han var delaktg da belgierne tok ledelsen på Aspmyra stadion. Foto: NTB
PÅ GAMLE TRAKTER: Hugo Vetlesen i Club Brugge-drakt. Han var delaktg da belgierne tok ledelsen på Aspmyra stadion. Foto: NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
  • Bodø/Glimt - Club Brugge 0-1 (kampen pågår)

BODØ / OSLO (Dagbladet)

SISTE: Pellegrino med enorm mulighet for Glimt i starten av 2. omgang, men han misbruker kjempesjansen fra sju-åtte meter, helt upresset som han også var.

Gllimt stanger utover 2. omgang, men kommer ikke til de store mulighetene.

- Frustrasjonen er tydelig, sier Viaplays Andreas Toft - og sikter også til at Glimt-spillere har pådratt seg gule kort for kjeftbruk.

Gjestene fra Brugge i Belgia tok ledelsen etter 20 minutter ved Vanaken etter et mønsterangrep. VAR brukte over tre minutter på å sjekke for offside, men mål ble det.

- En ordentlig kalddusj for Glimt, sa Viaplays Andreas Toft. Før dette hadde Glimt ført kampen og sto notert med et par store sjanser.

Det sto altså 0-1 til pause, etter at Glimt hadde nok en god mulighet til å score ved Grønbæk noen minutter før pause.

- Jeg mangler skarpheten der, sa Albert Grønbæk til Viaplay selv i pausen om sine to misbrukte sjanser.

- Vi må bare kjøre på i 2. omgang, la han til.

- Vi må være mer truende offensivt. Det er et så stort potensiale i denne kampen for oss, uttalte trener Kjetil Knutsen.

Dette er en svært interessant kamp - av flere grunner.

På motsatt banehalvdel står «norske» Club Brugge, trent av Ronny Deila. Ikke nok med det: De to gamle Glimt-heltene Hugo Vetlesen og Philip Zinckernagel er i duell mot gamle lagkamerater.

Både Vetlesen og Zinckernagel var delaktig i scoringen, med tredje siste og nest siste touch før det ble mål. I pausen ble målet debattert i Viaplays studio, som mente at Bjørkan kanskje burde hatt frispark i forkant av scoringen.

Med norske øyne hadde det vært ønskelig å se Antonio Nusa igjen etter hans enorme kamper for Norge - men unggutten er ute med skade for Brugge.

Du kan følge kampen her fra kl 18.45:

Glimt spilte uavgjort i sin første kamp borte mot Lugano. Uavgjort spilte også Brugge, mot tyrkiske Besiktas. Gruppa er dermed vidåpen.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer