Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Ordføreren i Larvik tok initiativ til forlik

Karl-Erik Bøhn enig med Larvik.

ENIGE: Karl Erik-Bøhn unngikk en runde i retten, og ble enig med Larvik etter blant annet et initiativ fra ordfører Øyvind Riise Jenssen.
Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX
ENIGE: Karl Erik-Bøhn unngikk en runde i retten, og ble enig med Larvik etter blant annet et initiativ fra ordfører Øyvind Riise Jenssen. Foto: Trond Reidar Teigen / SCANPIX Vis mer

(Dagbladet): Larvik Håndballklubb og Karl-Erik Bøhn har i dag kommet til enighet om vilkårene for en ryddig avslutning av Bøhns arbeidsforhold i Larvik Håndballklubb. Begge parter skal være tilfreds med løsningen ifølge klubbens egen hjemmeside.

Ordføreren i Larvik, Øyvind Riise Jenssen (H), skal være personen som har tatt initiativ til å føre partene sammen igjen. Det forteller daglig leder i Larvik, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

— Det var Riise Jenssen som tok initiativ til denne avtalen. Og vi har fått med oss flere eksterne sponsorer og venner av klubben som sørger for at klubben slipper å finansiere denne avtalen alene, sier Bruun Hanssen til NTB.

Partene har blitt enige om at detaljene i avtalen skal være konfidensielle.

Bakgrunnen for saken var at Bøhn følte seg usaklig oppsagt av klubben. Han ble sparket og måtte gå på dagen 3. januar i år. Han hadde da jobbet i klubben i ni år.

Avtalen er en endelig avslutning på konflikten som har vært, og ingen av partene vil gi ytterligere kommentar ut over pressemeldingen.