Ordkrig før avspark

Portugiserne beskyldes for juks og filming - igjen.Direkte: United - Porto kl. 20.45

Benfica reiste hjem fra Lerkendal med grov kjeft fra Rosenborg etter filming og uthaling av tid forrige onsdag.

I Manchester blir Porto møtt med liknende beskyldninger før avspark i kveld. Spesielt Gary Neville er opprørt etter kampen i Portugal for to uker siden - som hjemmelaget vant 2-1.

- De påstår at de er menn. Likevel rullet de rundt på banen som om de var skutt. Det er ikke bra for fotballen. Jeg synes ikke de skal filme, og jeg synes ikke menn skal oppføre seg sånn, sier Neville.

Roy Keane ble utvist i Portugal, etter at han tråkket på Vitor Baia. Både Neville og manager Alex Ferguson mener det røde kortet var keeperens feil.

- Keeperen la seg som om han var skutt. Vi ble forbløffet over at Roy ble utvist.

- Baia overreagerte. Jeg har ikke endret mening om det, og til og med en av deres spillere innrømmet det. Med tanke på filming, er vi nødt til å være forberedt på alt, sier Ferguson.

United-anklagene preller av på Porto-sjef Maurinho.

- Vi trenger ikke å si dumme ting, eller snakke om juks, filming eller dommere. Problemet deres er resultatet. Hvis Manchester United hadde vunnet 5-0 ville du aldri hørt noe om filming, eller at Vitor Baia var skutt, sier treneren som tror United-gutta prøver å legge press på den russiske dommeren Valentin Ivanov i kveld.

United må vinne hjemme på Old Trafford, ellers er Ole Gunnar Solskjærs klubb ute av Champions League i før kvartfinalen trekkes.

- Vi må gjøre jobben og ta utfordringen. Noe vi ikke klarte i første matchen. Jeg liker å tro vi forbedrer oss dramatisk fra den prestasjonen, og at dere får se et helt annet United-lag i kveld.

Championes League, åttedelsfinaler 2. kamp (20.45): Chelsea (England) - Stuttgart (Tyskland) (1-0), Juventus (Italia) - Deportivo La Coruna (Spania) (0-1), Lyon (Frankrike) - Real Sociedad (Spania) (1-0), Manchester United (England) - Porto (Portugal) (1-2).

KRANGLER FORTSATT: United mener Roy Keane ble utvist på grunn av keeper Vitor Baias oppførsel - etter stemplingen. I kveld spilles returen.
FRESER:</B> Manager sir Alex Ferguson lover fansen et annet United-lag i kveld.