Ordkrig før comeback

MOLDE/OSLO (Dagbladet): Etter borteseieren mot Brann, fikk Bryne-trener Erik Brakstad (50) tesktmeldinger fra Bernt Hulsker som gledet seg til å klå gamletreneren i hans comeback på Røkke-løkka. Molde-gutta vet at de får noe å bryne seg på i morra.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Jeg fikk ei hyggelig og humoristisk melding fra Bernt Hulsker, med en liten advarsel på slutten om at de skulle klå oss når vi kom opp hit, sier Erik Brakstad.

Bernt Hulsker var mannen bak meldingene.

- Nja, sannheten er at jeg først gratulerte Erik med tre poeng mot Brann. Så fikk jeg svar der han ironisk «gratulerte» meg med ett poeng mot Moss. Så sendte jeg ham en melding tilbake der jeg ba ham å ikke være så eplekjekk. Litt ironisk, forklarer Hulsker med en latter.

I går ettermiddag landet Brakstad i Molde for å tilbringe helga med kona som først flytter til Jæren til sommeren. Etter å ha møtt Dagbladet, dro han for å feire den overståtte 50-årsdagen sammen med gamle Molde-kompiser.

- Det får dere ikke ta bilder av, slår Brakstad kontant fast.

- Vil ha skalpen

For gamletrenerens nære tilknytning til Molde FK gjennom flere år, er noe Molde-spillerne vet å frykte foran møtet søndag.

- Det er en stor fordel for Bryne at Erik kjenner oss så godt. De slo oss på La Manga. Brakstad vil sikkert holde oss som favoritter, men det gjør han bare for å få ned forventningene til seg sjøl, sier MFK-kaptein Daniel Berg Hestad til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer