Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

El Clásico:

Ordkrig mellom fotballstjernene:
- Ikke forvent at jeg skal gå bort og gi ham en klem

Sinnene gikk i kok under søndagens El Clásico. Nå er Sergio Ramos og Gerard Pique i ordkrig.

IRRITERT: En tydelig irritert Sergio Ramos gestikulerer mot Gerard Pique etter at han fikk det røde kortet for en tofotstakling. Foto: Reuters / Susana Vera
IRRITERT: En tydelig irritert Sergio Ramos gestikulerer mot Gerard Pique etter at han fikk det røde kortet for en tofotstakling. Foto: Reuters / Susana Vera Vis mer

Real Madrid - Barcelona 2-3

(Dagbladet): Søndagens oppgjør mellom rivalene ble et drama uten like. Det inneholdt blodige fjes, røde kort og en overtidsscoring som satte Real Madrid og Barcelona likt i La Liga, med henholdsvis seks og fem kamper igjen å spille.

De to er bitre rivaler. Og etter kampen, er ordkrigen i gang mellom to av lagenes bautaer, Gerard Pique og Sergio Ramos.

RØDE RAMOS: Se hele situasjonen her. Video: Viasat

- Vant til at dommeren tillater mye

Barcelona-midtstopper Pique er ikke redd for å si det han mener. Tidligere denne sesongen har han insinuert at Real Madrid ofte har dommeren på sin side. Det hadde de imidlertid ikke da Sergio Ramos ble sendt av banen for en tofotstakling på Lionel Messi.

Ramos så også ut til å slenge noen bemerkninger mot Pique på vei i garderoben. Ifølge Marca var det for å vise at han synes Pique «snakker mye».

Se hendelsen i videovinduet over!

- Når han (Ramos) kommer hjem etterpå, kommer han til å angre seg. For det er et soleklart rødt kort, han gikk inn med begge beina. De (Real Madrid) er vant til dommere som tillater mye, og i dag var ikke det tilfellet, sier Pique etter kampen ifølge den spanske avisa Sport.

- Han elsker å snakke om dommere

Ramos selv mente det røde kortet var vel strengt.

- Det er strengt. Jeg innrømmer at jeg kom for sent inn i taklingen, men jeg ville ikke skade ham (Messi), så det var ikke farlig. Han hopper over meg, og det er ikke kontakt, sier Ramos etter kampen ifølge The Independent.

På banen kunne man se at Ramos var tydelig irritert på landsmannen. Dette sier han, konfrontert med Piques uttalelser:

- I Barcelona sier de det de vil. Geri (Pique) elsker å snakke om dommere, klage og twitre om det, og han fikk viljen sin denne gangen, sier Ramos.

De to er kollegaer på det spanske landslaget.

- Jeg forsvarer det som er mitt, Pique forsvarer det som er sitt, og når vi forsvarer det samme gjør vi det sammen, men ikke forvent at jeg skal gå bort og gi ham en klem etter El Clásico, sier Ramos.