El Clásico:

Ordkrig mellom fotballstjernene:
- Ikke forvent at jeg skal gå bort og gi ham en klem

Sinnene gikk i kok under søndagens El Clásico. Nå er Sergio Ramos og Gerard Pique i ordkrig.

IRRITERT: En tydelig irritert Sergio Ramos gestikulerer mot Gerard Pique etter at han fikk det røde kortet for en tofotstakling. Foto: Reuters / Susana Vera
IRRITERT: En tydelig irritert Sergio Ramos gestikulerer mot Gerard Pique etter at han fikk det røde kortet for en tofotstakling. Foto: Reuters / Susana Vera Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Real Madrid - Barcelona 2-3

(Dagbladet): Søndagens oppgjør mellom rivalene ble et drama uten like. Det inneholdt blodige fjes, røde kort og en overtidsscoring som satte Real Madrid og Barcelona likt i La Liga, med henholdsvis seks og fem kamper igjen å spille.

De to er bitre rivaler. Og etter kampen, er ordkrigen i gang mellom to av lagenes bautaer, Gerard Pique og Sergio Ramos.

- Vant til at dommeren tillater mye

Barcelona-midtstopper Pique er ikke redd for å si det han mener. Tidligere denne sesongen har han insinuert at Real Madrid ofte har dommeren på sin side. Det hadde de imidlertid ikke da Sergio Ramos ble sendt av banen for en tofotstakling på Lionel Messi.

Ramos så også ut til å slenge noen bemerkninger mot Pique på vei i garderoben. Ifølge Marca var det for å vise at han synes Pique «snakker mye».

Se hendelsen i videovinduet over!

- Når han (Ramos) kommer hjem etterpå, kommer han til å angre seg. For det er et soleklart rødt kort, han gikk inn med begge beina. De (Real Madrid) er vant til dommere som tillater mye, og i dag var ikke det tilfellet, sier Pique etter kampen ifølge den spanske avisa Sport.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer