Ordkrig på alle fronter

United-manager Alex Ferguson psyker ned Arsenal. Dennis Bergkamp fnyser av Ferguson, mens Roy Keane skjeller ut sine egne medspillere. Det koker foran kveldens seriefinale i Premier League.

Allerede før United og Arsenal entrer Old Trafford i kveld, har lagene i dagevis duellert knallhardt i engelske medier.

- Det eneste vi kan gjøre er å vinne i kveld. Gjør vi det, vil vi holde liv i kampen om ligagullet, og i det minste ha igjen litt spenning i sesongens siste kamp, sa Ferguson til BBC.

- Vinner vi vil det også sette spørsmål i hodene på Arsenals spillere, om de virkelig skal ødelegge dette for seg selv? Alle forventer at de vinner, men vi kan gjøre det vanskelig for dem.

Men Ferguson vet også at United må vinne. Arsenal leder med fem poeng, og blir seriemester med uavgjort eller seier. Arsenal får sin siste matchball mot Everton på hjemmebane lørdag hvis de mislykkes i Manchester.

Vil ofre blod

Fergusons uttalelser blir imøtegått av Arsenals nederlandske spiss, Dennis Bergkamp.

- Vi er sterke og erfarne nok til å takle Fergusons mentale spill, sier Bergkamp.

- Vinner vi ligaen på Old Trafford vil det være stort, fordi vi vil vinne ligaen så fort som mulig.

Bergkamp må unnvære sin faste spissmakker Thierry Henry mot United. Han blir erstattet av landsmannen Sylvain Wiltord. Arsenal-trener Arsene Wenger er sikker på at laget hans er mentalt sterkt nok til å slå United.

- Vi vil ofre vår siste dråpe blod for å vinne nå, sier Wenger.

Gir ikke alt

Mens Ferguson krangler med Arsenal, startet United-kaptein Roy Keane sin egen lille ordborgerkrig på klubbens egen tv-kanal i går.

- Spillerne må stå fram og ta et tak. Jeg er ikke sikker på at det alltid skjer i denne klubben. Vi har ikke gjort det vi skulle, så enkelt er det, sier Keane.

SÅR TVIL OM ARSENAL: Alex Ferguson vil gjøre alt for å stoppe Arsenal i kveldens seriefinale. Både på og utenfor banen.
SLÅR TILBAKE: - Vi er sterke og erfarne nok til å takle Fergusons mentale spill, sier Arsenals Dennis Bergkamp.