Ordkrig

Manchester City-manager Pep Guardiola er rasende på Liverpool-manager Jürgen Klopp for hans uttalelser før søndagens storkamp mellom lagene.

UENIGE: Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Fotot: NTB
UENIGE: Jürgen Klopp og Pep Guardiola. Fotot: NTB Vis mer
Publisert

Klopp uttalte fredag, ifølge BBC og andre britiske medier, at formsterke Manchester City profitterer på at laget hadde «to ukers pause» på grunn av koronavirusutbruddet i klubben rundt nyttårstider.

City hadde åtte dagers pause mellom kamper etter at smitteutbruddet førte til at bortekampen mot Everton 28. desember ble utsatt. Det framholdt Klopp som medvirkende til at klubben nå kan vise til 13 strake seirer i ulike turneringer.

Liverpool har vunnet bare tre av sine ti siste kamper og har falt til fjerdeplass i Premier League, sju poeng bak Manchester City med én kamp mer spilt.

– Vi har ikke hatt pause. Jeg tror City hadde to uker på grunn av covid, sa Klopp.

Måneders pause

– Jürgen må se på kalenderen en gang til. Vi kunne ikke spille på en uke. Så møtte vi Chelsea borte med bare 14 mann i troppen. Men kanskje er det jeg som tar feil. Kanskje det ikke var to uker, men tre eller fire. Eller måneder, kanskje. Det er nok derfor vi er i toppform nå, sa Guardiola sarkastisk da han ble konfrontert med Klopps uttalelser.

– Søndag vil jeg spørre ham hvor lenge vi hadde pause. Jeg er litt overrasket, for jeg trodde ikke Jürgen var den typen manager som driver med slikt. Jeg ventet ikke det fra ham.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer