Ordner det seg i Fredrikstad?

FFK-ledelsen skal ikke bry seg om hva spillerne sier. Men det skal Tom Nordlie.

OMDISKUTERT: Tom Nordlie ble vist fram i Fredrikstad i dag - etter ryktene en ikke bare populær hendelse. - Det er ingen grunn til å stoppe overgangen fordi noen av FFK-spillerne neppe får det like artig i månedene framover, skriver Esten O. Sæther.Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET
OMDISKUTERT: Tom Nordlie ble vist fram i Fredrikstad i dag - etter ryktene en ikke bare populær hendelse. - Det er ingen grunn til å stoppe overgangen fordi noen av FFK-spillerne neppe får det like artig i månedene framover, skriver Esten O. Sæther.Foto: ØISTEIN NORUM MONSEN/DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LA OSS være ærlige rundt nyheten om Tom Nordlies overgang til Fredrikstad:

•• Dette blir moro.

Det meste er sagt om hvilken plass den smått legendariske treneren tar fra omgivelsene; og det uansett hvordan hans egen trivselsvekt går i jo-jo fart opp og ned. Tom Nordlie er en fornøyelse for oss som lever av å fortelle fotballhistorier, men av og til en prøvelse for de som må delta idet disse historiene oppstår.

Likevel er det ingen grunn til å stoppe overgangen fordi noen av FFK-spillerne neppe får det like artig i månedene framover.

DEN STORE fortellingen om Tom Nordlie som fotballtrener sier at han er artig å leke med i starten, men at det ganske fort blir stadig mindre morsomt på treningsfeltet. Alt dette skjer fordi det blir mer Tom og mindre de andre.

Selv mener Tom Nordlie at han er i positiv utvikling når det gjelder sosial intelligens. Det skal være rom for slik framgang også. Den klovnetreneren som stod med rumpa bar foran VIF-fansen for endel år siden, kan like gjerne beholde buksa på i Fredrikstad.

Det tror i hvert fall FFK-ledelsen, pluss 68% av fansen som på FFK-supporter.net har svart ja på spørsmålet om det er klokt å gi denne svært omdiskuterte treneren en 2,5 års kontrakt .

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer