Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Øren-nei til Bordeaux

Tommy Øren takket nei til prøvespill i Bordeaux og Petter Furuseth-Olsen tror ikke på Sunderland-kontrakt. Les siste nytt om norsk fotball!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Tommy Øren har gått skadd i store deler av sesongen, men Sogndal-talentet er likevel ikke glemt. Flere klubber i Europa har henvendt seg til Sogndal med tanke på prøvespill.

Denne uka takket Øren nei til å vise seg fram i franske Bordeaux.

- Både vi og Tommy tenkte at det kunne være en god idé å la han få trene seg opp igjen i en annen klubb, men til slutt bestemte vi at det var best at han ble igjen i Sogndal, sier sportsdirektør i Sogndal, Svein Bakke, til Bergens Tidende.

Også fra England har det vært interesse, men Øren valgte å si nei.

- Det er ikke fotballtrening jeg trenger nå. Jeg må bygge meg opp fysisk, og det kan jeg like gjerne gjøre hjemme i trygge omgivelser, sier Øren.

Tror ikke på Sunderland-kontrakt

Petter Furuseth Olsen (23) har trent med Sunderland de siste dagene, men Brann-spissen har ikke særlig tro på kontrakt. - Jeg tar dette bare som en utfordring. Jeg har ingen tro på at det blir noe mer enn et treningsopphold, men jeg synes det er moro at jeg får denne sjansen, sier Furuseth Olsen til Bergens Tidende.

Råstad til Belgia

Tromsøs Olav Råstad er akkurat nå på prøvespill i danske AGF. Neste stopp kan bli belgiske Lokeren, skriver Bladet Tromsø. Lokeren har vist interesse for Råstad også tidligere i høst. - Det kan bli aktuelt å dra til Belgia, sier Råstad.

Viking vurderer dansker

Danske Lyngby står i fare for å gå konkurs. Skjer det, er ikke Viking fremmed for å hente gratis spillere fra den danske klubben, skriver Stavanger Aftenblad. Benny Lennartsson hentet selv mange av spillerne til Lyngby da han var trener der. - I det hele tatt har jeg god oversikt over Lyngbys spillere. Det er da også denne klubben jeg har tenkt på når jeg har snakket om danske spillere, sier Viking-treneren.

Hele Norges coronakart