Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Øren sendte HamKam over streken

Senket KIL med superscoring.

GOD GRUNN TIL Å FEIRE: Tommy Øren sendte HamKam over nedrykksstreken med en superscoring mot Kongsvinger.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX
GOD GRUNN TIL Å FEIRE: Tommy Øren sendte HamKam over nedrykksstreken med en superscoring mot Kongsvinger.Foto: Bjørn Sigurdsøn / SCANPIX Vis mer

|||Tommy Ørens superscoring sendte HamKam over nedrykksstreken. Målet var nok til å slå Kongsvinger 1-0 i nabofeiden tirsdag.

HamKam rykket opp fra sin utsatte posisjon, mens Kongsvinger slipper Sogndal innpå seg i kampen om direkte opprykk til eliteserien.

Det er svært jevn i 1. divisjon. En seier en runde og tap neste kan man rykke fra nedrykksplass til en tilsynelatende sikker plass.

— Det er svært jevnt, men først og fremst på grunn av mange jevnt dårlige lag, sa HamKam-trener Vegard Skogheim.
Han synes at seieren var viktig, en at laget hans fortsatt er i en vanskelig situasjon, og at faren på langt nær er over.

- Årsverste
Hjemmelaget var det førende laget det meste av kampen, men fikk ikke uttelling på det spillemessige overtaket.

Gjestene fra Kongsvinger kom til Hamar og forventet et hardtkjempende HamKam med mange dueller. De helt store duellene uteble, men nok til at det var en viss temperatur under hele kampen.

— Vi leverte årsbeste forrige uke og årsverste denne gang. Slik er det, slo Kongsvinger-trener Øyvind Eide fast.

Målene uteble helt til Tommy Øren fikk fulltreff på hel volley. Ballen føk inn i mål via stolpen.

— Godt å se at den gikk inn. Utrolig viktig med tre poeng med tanke på nedrykk, sa matchvinner Øren til NRK.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling