MISTENKT: Flamengo-keeper Bruno på vei inn i arresten. Han er mistenkt for bortføring og drap av moren til sønnen sin. Foto: AFP
MISTENKT: Flamengo-keeper Bruno på vei inn i arresten. Han er mistenkt for bortføring og drap av moren til sønnen sin. Foto: AFPVis mer

- Orgier er helt vanlig

Drapsmistenkte Bruno forklarer seg og gir et innblikk i livet til brasilianske fotballstjerner.

||| (Dagbladet): Onsdag meldte Flamengo-keeper Bruno Fernandes de Souza (25) seg for politiet i Rio de Janeiro, da hadde politiet allerede forsøkt å få tak i ham på hans bopæl.

Bruno er mistenkt for å ha bortført og drept Eliza Samudio, som er mor til hans fire måneder gamle sønn. Hovedvitnet til politiet er Brunos fetter som har fortalt hvordan han hjalp fotballstjerna å lure Eliza ut i en favela, der skal de ha partert henne og fått rottweilere til å spise liket.

Eliza er nå sporløst borte.

- Hun hadde sex med alle Bakgrunnen for den makabre historien er en vill orgie i fjor. I etterkant av orgien viste det seg at Eliza var gravid og hun hevdet barnet tilhørte Bruno. Flamengo-keeperen skal ha blitt svært forbannet over at Eliza valgte å beholde barnet og tvilte på om det var hans.

- Det var en orgie, disse festene er vanlig i våre kretser. Jeg hadde sex med henne - alle hadde det, fortalte Bruno magasinet Veja før arresten, ifølge irishtimes.com.

Bruno hevder videre at Eliza er en velkjent «groupie» som legger seg etter kjente fotballspillere. Ifølge Irish Times inneholder hennes sosiale nettsider bilder av henne med flere brasilianske fotballspillere - i tillegg til et bilde av henne med Cristiano Ronaldo. Hun skal ha fortalt venner at hun og Ronaldo «kysset litt».

Ronaldo ble forøvrig far i juni, ryktene skal ha det til at han brukte en surrogatmor. Den portugisiske stjerna er nå på kjærlighetsferie med en russisk modell mens hans mor og søster passer barnet hjemme i Portugal.

Detaljert forklaring Før Bruno meldte seg for politiet skal han ha vært aktuell for AC Milan. Saken om Elizas forsvinning og Brunos uttalelser skremmer nok bort enhver interesse fra storklubbene.

- Du kjenner ikke meg, du vet ikke hva jeg er i stand til - jeg er fra favelaen, skal Bruno ha sagt til Eliza, ifølge The Guardian.

Elizas baby er funnet hos kona til en venn av Bruno, hun er også arrestert, mistenkt for å ha medvirket til kidnapping og drap. Fetteren, som vitner mot Bruno, er under 17 år og har gitt en detaljert forklaring.

- Bruno fortalte to venner at de skulle «løse problemet» etter å ha lurt Eliza ut på landet. Dagen etter bandt de og kvelte henne, har fetteren forklart til politiet.

Saken har fått enorm oppmerksomhet i brasilianske medier og flere avsløringer om hvordan fotballstjernene lever har kommet i kjølvannet.

Bazooka på fest The Guardian skriver at både Vagnar Love og Adriano er blitt tatt bilder og videoer av med svært tunge våpen. En video av Vagnar Love på en fest i en favella viser CSKA-spissen omgitt av menn med AK-47 og en bazooka.

Også Brunos fortid har igjen kommet i søkelyset. I 2008 anklaget flere prostituerte Bruno for å ha vært voldelig under en orgie med spillere fra et konkurrerende lag.

Tidligere i år gikk Bruno ut og forsvarte urokråka Adriano, som var anklaget for å ha slått kjæresten sin.

- Hvem har ikke slått en dame? spurte Bruno da.

Bruno regnes for å være en del av framtida i brasiliansk fotball. 25-åringen er fortsatt ung og lovende til keeper å være og målet hans var å bli med i Brasils VM-tropp i 2014 som går på hjemmebane.

- Han er uskyldig Inne på politistasjonen i Rio er det håpet iferd med å slokne.

- Hvis jeg hadde noe håp om å spille i 2014-VM, så er det over nå, skal Bruno ha sagt.

Brunos advokat sier til brasiliansk presse at keeperen er uskyldig.

- Jeg er sjokkert over anklagene, fetterens anklager er grunnløse og Bruno har ingenting med saken å gjøre, sier Michel Assef Filho.

I går uttalte politiet at de tror Bruno var tilstede da Eliza Samudio ble drept.

- Orgier er helt vanlig