- Orgier er helt vanlig

Drapsmistenkte Bruno forklarer seg og gir et innblikk i livet til brasilianske fotballstjerner.

MISTENKT: Flamengo-keeper Bruno på vei inn i arresten. Han er mistenkt for bortføring og drap av moren til sønnen sin. Foto: AFP
MISTENKT: Flamengo-keeper Bruno på vei inn i arresten. Han er mistenkt for bortføring og drap av moren til sønnen sin. Foto: AFP Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

||| (Dagbladet): Onsdag meldte Flamengo-keeper Bruno Fernandes de Souza (25) seg for politiet i Rio de Janeiro, da hadde politiet allerede forsøkt å få tak i ham på hans bopæl.

Bruno er mistenkt for å ha bortført og drept Eliza Samudio, som er mor til hans fire måneder gamle sønn. Hovedvitnet til politiet er Brunos fetter som har fortalt hvordan han hjalp fotballstjerna å lure Eliza ut i en favela, der skal de ha partert henne og fått rottweilere til å spise liket.

Eliza er nå sporløst borte.

- Hun hadde sex med alle Bakgrunnen for den makabre historien er en vill orgie i fjor. I etterkant av orgien viste det seg at Eliza var gravid og hun hevdet barnet tilhørte Bruno. Flamengo-keeperen skal ha blitt svært forbannet over at Eliza valgte å beholde barnet og tvilte på om det var hans.

- Det var en orgie, disse festene er vanlig i våre kretser. Jeg hadde sex med henne - alle hadde det, fortalte Bruno magasinet Veja før arresten, ifølge irishtimes.com.

Bruno hevder videre at Eliza er en velkjent «groupie» som legger seg etter kjente fotballspillere. Ifølge Irish Times inneholder hennes sosiale nettsider bilder av henne med flere brasilianske fotballspillere - i tillegg til et bilde av henne med Cristiano Ronaldo. Hun skal ha fortalt venner at hun og Ronaldo «kysset litt».

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer