Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Orgierykter er løgn

Barcelona slår kraftig tilbake mot spansk medias påstander om at fem spillere festet med prostituerte natta før søndagens kamp.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Barcelona truer nå med søksmål mot TV-kanalen TeleMadrid, som hevder at en av Barcelona-spillerne betalte 38 000 kroner med kredittkort for å leie en hotelsuite for å feste med prostituerte natt til søndag.

- Dette er en stor løgn. Dritten er allerede kommet ut, og det tidligere tillitsforholdet mellom oss og dere - media - er for alltid brutt, sa en rasende Carles Rexach i ettermiddag, ifølge nettutgaven til avisa Marca.

Barcelona tapte overraskende mot hovedstadslaget Rayo Vallecano, og i går meldte TeleMadrid at den ville festen var en viktig grunn til tapet.

Nyheten slo ned som en bombe i fotballgale Spania, og i dag hadde klubben et møte med spillerne, før flere av lederne møtte det enorme pressekorpset som var møtt frem på Nou Camp.

- Det var ingen fest på rom 821 på Hotel Hesperia i Madrid, og ingen av våre spillere har betalt for noe som helst med kredittkort, sa Barcelonas visepresident Anton Parera til pressen i ettermiddag.

Barcelona føler at de har blitt lurt, og bekrefter at en del unge jenter fikk tatt bilder av seg selv sammen med spillerne, og forsøkte å snakke med dem under en middag.

- Men vi vet med sikkerhet at ingen av jentene var på noen av spillernes rom, sier Parera.

Lagkaptein Sergi sier at Patrick Kluivert, Gerard Lopez og Philip Cocu, som er navngitt som deltakere på den påståtte festen, vil gå til retten med saken.

- Først og fremst var vi alle sjokkert. Alle spillerne som ble navngitt i skandalen benektet kategorisk, og de er virkelig såret, spesielt de som har koner og barn. De har besluttet for å gjøre det som trengs for å renvaske navnene sine.

(Dagbladet.no)

Hele Norges coronakart